Само за 10-15 лева можем да стигнем от София до

...
Само за 10-15 лева можем да стигнем от София до
Коментари Харесай

Важно за отпускарите: Пътуваме за 15 лева до Гърция и Черноморието

Само за 10-15 лв. можем да стигнем от София до Българското Черноморие или пък до Солун и Кавала в Гърция. Атрактивните цени са при споделено пътешестване, проведено през фейсбук. В обществената мрежа изобилстват групи с предложения за превоз до Бургас и Варна, а също и за чужбина – най-вече Гърция, Турция и Южна Италия, съобщи "Телеграф ", представен от Блиц.
Хората си вършат ангажименти на частно и по този начин удрят конкуренцията на транспортните компании. Особено примамливи са предложенията да стигнем до Солун единствено за 10 лв., в случай, че един билет за рейс е към 40 лв., а за трен е малко над 30 лв.. До Черно море пък споделено за такива пари избират да пътуват повече фамилии с деца, защото им излиза на половина от цените за трен или рейс, които са към 30 лв. на човек.
Офертите са доста, а ангажиментите стават единствено на персонални известия. Повечето са от хора с по-големи коли и бусове, само че се срещат и оферти от притежатели на малолитражки.
При питане на персонално известие предлагащият оферира на цена сред 10 и 15 лв. според какъв брой пътнижи може да събере, както и дали багажът е по-голям. За към 20 лв. можем умерено да натоварим с изключение на себе си и два куфара да вземем за пример. Повечето ангажименти за потегляне са от автогара „ Васил Левски “ или към Руски монумент. Вземат се и пасажери от спирки и даже от домовете им, в случай че адресите съответстват с маршрута.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР