Само в условията на разговори можем да стигнем до решения.

...
Само в условията на разговори можем да стигнем до решения.
Коментари Харесай

Ще има ли мнозинство: БСП и ДБ с очаквания към ПП за втория мандат

„ Само в изискванията на диалози можем да стигнем до решения. В изискванията на тези рецесии решенията би трябвало да са бързи. Направихме доста взаимни отстъпки и протегнахме доста ръце. България би трябвало да има държавно управление. Трябва да седнем и да се разберем какво ще е то “.

Това съобщи пред bTV проф. от  ГЕРБ-.



Снимка: БТВ

„ Всички партии с евроатлантическа ориентировка са евентуални сътрудници, уточни той. Според него е значимо бюджетът да бъде признат, когато има постоянно държавно управление, което да го извършва “.

„ “ отхвърля диалози с нас и с контактната група. Трудно е да се сформира държавно управление, когато липсва разговор “, добави Ангелов.



Снимка: БТВ

„ Категорично няма да подкрепим мандат на ГЕРБ- “, акцентира Венеция Ангова. Според нея първата политическа мощ има задачата да откри сътрудници.

„ Трябва да забележим какво ще се случи с хартиената бюлетина и дали ще поддържа с първия мандат. към момента е на масата “, добави тя.

Ангова напомни, че държавното управление на е свалено след избор на съмнение, импортиран от.

„ Не парламентаризмът е проблем, а наличието на системата. Когато се вдигне качеството на политиците, парламентаризмът ще стартира да работи “, добави тя.



Снимка: БТВ

„ Позицията за хартиената бюлетина е забавна от страна на „ “. Още в предишното Народно заседание искахме връщането ѝ “, разяснява Христо Проданов  Христо Проданов Христо Проданов е Магистър по Индустриален Мениджмън. Собственик и шеф на заведения за от.

„ Имаме раздробен парламент. Решенията би трябвало да се взимат кардинално. Лесното решение за държавно управление е с диалози. Ние сме ясни и безапелационни, че с мандат на няма да подкрепим държавно управление. Ако Политическа партия ни предложения, ще седнем и ще беседваме с тях “, акцентира той.



Снимка: БТВ

„ Виждаме излаз от обстановката с втория мандат. Очакваме сериозен ангажимент от „ “. „ “ ще бъде градивен сътрудник “, изясни Ивайло Мирчев от Демократична България.

„ С имаме прекомерно доста разграничителни линии към този момент. Компромисът при предходното ръководство беше огромен. Всички диалози за третия мандат ще дойдат, единствено в случай че след втория няма решение. Третият мандат е доста комплициран “, посочи той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР