Само в рамките на една седмица в Чепеларе е била

...
Само в рамките на една седмица в Чепеларе е била
Коментари Харесай

В Чепеларе засякоха втора мечка за седмица

Само в границите на една седмица в Чепеларе е била видяна втора мечка. Това настояват локалните хора, които приказваха в директно включване на БТВ.
Точно преди седем дни стана дума за мечка, която се е разхождала по улиците на градчето, влизала в дворовете на хората. Сега има нов сигнал за друга такава. Засечена е на улица, която е на противоположно място на тази, на която се е появила първата. Спуснала се е по ската от региона на спортното учебно заведение, направила си е пътечка и е пристигнала до улицата, подмамена от миризмата в панер за отпадък, като го е обърнала. Всичко това става до къщата на зам.-кмета на община Чепеларе Стоян Кузмов. " Не бях у дома, пътувах. Моята сестра е била тук. Не са разбрали нищо и те, несъмнено са гледали телевизия. В късните часове - 21-22 ч., е станало. Мечката е слязла, бутнала е коша. Няма терзания, това е обикновено, живеем в подобен регион, в който е цялостно с диви животни, и е обикновено да слизат в града ", сподели Кузмов пред БТВ.

Добри Добриков, който е локален жител, твърди, че тя излиза три вечери подред. " Говорим за дребна мечка, 2-3 годишна, сходна на тази от първия репортаж. Зимата продължи по-дълго, повода е, че няма храна и трева там където са те горе. До седмица най-вече ще спре това нещо, съгласно мен ", счита той.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected]. Ще обърнем внимание!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР