Само в рамките на една неделя най-автентичният ТВ канал за

...
Само в рамките на една неделя най-автентичният ТВ канал за
Коментари Харесай

Величествената Африка, изумителният Йелоустоун, Дивата Бразилия, Viasat Nature

Само в границите на една неделя най-автентичният ТВ канал за естествения свят Viasat Nature ще ни води едни от най-екзотичните кътчета по цялото земно кълбо!

В неделя от 10:35 можете да наблюдавате маратонно петте епизода на „ Величествената Африка “ .
Този континент е по този начин впечатляващ, че основателите на поредицата я назовават в оригинал „ Massive Africa “ .


Единствено по рода си, цялостно с екшън премеждие из неопитомената девствена природа на Африка. Всеки епизод предлага неповторимо образно странствуване и нова вероятност върху неразучените страни на континента, емблематични естествени чудеса и невероятни зрелища. Ненадмината в суровата си мощност и дива хубост, Африка разкрива своите колосални пейзажи и ни въвлича в драмата на дивата природа.


Ден по-рано, в събота от 16:40 часа, незабавно след „ Найджъл Марвин: Дивата Централна Америка “, можете да видите маратонно трите епизода на „ ДИВАТА БРАЗИЛИЯ “.




Бразилия е дивото сърце на Южна Америка, дом на повече скотски типове от всяка друга страна на планетата, само че и земя на екстремности, където животните би трябвало да се научат да се приспособяват, с цел да оцелеят.
Поредицата следва интимния живот на извънреден набор от животни, до момента в който времето се мени от големите наводнения на влажния сезон до опустошителните пожари на сухия сезон. От първите дни на кафяв капуцин - една от най-интелигентните маймунки в света - до гигантско семейство речни видри, принудени да се сблъскат с локални ягуари, " Дивата Бразилия " демонстрира някои от най-емблематичните скотски типове на екрана по нов и трогателен метод, предлагайки съкровен и паметен взор към тази динамична и вълнуваща страна.



Първи епизод от една от обичаните ни поредици – „ Епичният Йелоустоун “ – можете да видите в неделя от 16:45 часа.
Научнопопулярният сериал още веднъж е в ефира на Viasat Nature всяка неделя по това време.





Йелоустоун е едно от най-невероятните места в Северна Америка, което разпалва въображението на целия свят в продължение на епохи. Първият народен парк в света обаче не е бил виждан по този метод в никакъв случай преди. Четирите епизода са снимани в свръхвисока разграничителна дарба за две години и следват епичната естествена драма в наводняване, студ, огън и апетит.


Не пропускайте премиерата на поредицата „ Планета на мистерии и загадки “ от 15:00 часа в неделя с повтаряне от 18:30 часа, както и в сряда от 21:00 часа.


Нашата планета към момента крие доста загадки. Защо най-голямото събиране на китови акули в света се случва единствено на едно особено място край крайбрежията на Мексико и какво общо има това с астероид, носещ се из космоса? Защо комодските варани населяват несъмнено място и по какъв начин сме съумели да забравим една от най-изключителните дъждовни гори на планетата?
От най-странните животни в Сулавеси до злокобните създания от подземното царство на маите и от лова на пуми във високите Анди до изгубения свят в африканските облаци и война на павиани , подхващаме епично странствуване в дивата природа през времето и пространството, с цел да открием отговори на загадките, които основават живота.

оставя природата да опише личната си вдъхновяваща приказка – красива и изумително жестока. С безапелационни истории от хора, които са очевидци на събитията, от близко, персонално и с доста страст. За повече следете www.viasatnature.bg и www.Facebook.com/ViasatNatureBG
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР