Само в рамките на 1 час евродепутатът Roberta Metsola от

...
Само в рамките на 1 час евродепутатът Roberta Metsola от
Коментари Харесай

Отровното трио: Евродепутат Мацола избра между съдебната зала и привързаността си към ГЕРБ

" Само в границите на 1 час евродепутатът Roberta Metsola от ЕНП направи елементарен избор сред правосъдната зала, в която щяхме да я изпратим и привързаността ѝ към върхушката от ГЕРБ ". Това се споделя в известие до медиите на - адв. Николай Хаджигенов, проф. Велислав Минеков и Арман Бабикян. Ето какво още се споделя в известието:
" Тя бе подготвила корекция, в която присъстваше изказванието, че прочут магнат заплаща за митингите в България.
 Бабикян упрекна Борисов, че ритал топка, до момента в който в Екологичен потенциал дебатират корупцията в България (ВИДЕО) Бабикян упрекна Борисов, че ритал топка, до момента в който в Екологичен потенциал дебатират корупцията в България (ВИДЕО)
Целта на проф. Минеков беше да приказва с някои от основните евродепутати, което той съумя да направи. Посещението на Европейския парламен...
Очевидно правосъдната система в Европейски Съюз работи по-добре от българската и безрадостната вероятност е предиздвикала госпожа Мецола да премисли думите си и да оттгегли предлагането си.
Ние имаме елементарни фантазии свързани с битката с корупцията и действителната народна власт.
В родината на госпожа Мацола финансовото разузнаване разкри поръчителя на убийството на журналистката. И ние желаеме както независимост на словото, по този начин и работещи принадлежности за битка с мафията. Битката за нас продължава. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР