Само в женския затвор в Сливен няма мобилни телефони. Това

...
Само в женския затвор в Сливен няма мобилни телефони. Това
Коментари Харесай

Бивш зам.-министър: Само в женския затвор в Сливен няма мобилни телефони

Само в женския затвор в Сливен няма мобилни телефони ". Това съобщи за " Здравей, България " някогашният заместник-министър на правораздаването Димитър Бонгалов на фона на полемиката задоволително добре ли се охраняват нашите затвори. " Имаше телефони даже в пандиза от открит вид в Смолян, където няма даже покритие. От външен обект индивидът си беше не запомнил телефона и си го беше занесъл в общежитието ",изтъкна той.

Бонгалов разяснява последния случай с избягал пандизчия. 48-годишният Борис Иванов, който е наказан на 13 години отнемане от независимост за блудства и обири, избяга от работен обект край Ловеч, където е работил дружно с други пандизчии.

Бившият заместник-министър разясни, че заплаха за обществото съставляват бегълците от пандизите от закрит вид. По думите му в случай че нарушителят е настанен в общежитие от открит вид, това значи, че общественият служащ е дал оценка, че този човек към този момент не би повторил закононарушението си. В същото време той призна, че няма справедлив аршин, с който да бъде оценена работата на самия обществен служащ.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР