Само в Честно казано ни бе разрешено да участваме предизборно.

...
Само в Честно казано ни бе разрешено да участваме предизборно.
Коментари Харесай

Биляна Петрова: Като кандидат - кметове в София не ни пускат на срещи с граждани

Само в " Честно казано " ни бе позволено да участваме предизборно. Не ни пускат за срещи с жителите, не ни пуснаха на няколко дебата по малките екрани. Сега, не знам по какъв начин, ни пуснаха. Това сподели пред телевизия Евроком Биляна Петрова, претендент за кмет на регион " Младост " в София.
Имаме общи полезности, само че не припознаваме напълно идеологията на Християндемократическата партия. Листата ни е обща. Има и техни претенденти за общински съветници. Имаме цивилен квоти в Сливен, Хасково, Варна и Пловдив, обясни Десислава Иванчева, претендент за кмет на София.

Искахме да създадем единен модел с опозицията в София, обединена съпротива, само че се оказа невероятно. Не е наша виновността, изясни Петрова. Имаше надменност и високопарие. Не ни почетоха, добави Иванчева.

Един от тримата, които ни осъдиха е партийно привързан и член на партия - Емилия Праматарова. Тепърва ще забележим, какъв брой е законно и нелегално.Мафията не съумя да ни пречупи, продължаваме-бяха безапелационни и двете.

Всички се борят срещу презастрояването в София, ние се борим от 2016 година Това сподели Иванчева и изброи още неща, които в този момент други партии и кандидат-кметове са приписали от тях.

Спасихме от застрояване 191 терена. Мафията може да смаже седем-осем индивида, не може да смаже 7 млн. българи, разгласи Биляна Петрова.

Нас не ни е боязън. Ние го показахме. Важно е да влязат цивилен кметове. Да не се замазват нещата. Да се пази интереса на жителите и да не се краде, сподели още Петрова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР