Само три месеца след старта на връзката им Теодор Салпаров

...
Само три месеца след старта на връзката им Теодор Салпаров
Коментари Харесай

Теодор Салпаров иска дете от Ралица Паскалева

Само три месеца след старта на връзката им Теодор Салпаров е сигурен, че желае дете от Ралица Паскалева. Волейболният национал и актрисата, която феновете обикнаха като доктор Стилянова от Откраднат живот, се афишираха като двойка неотдавна с общи фотоси в Инстаграм.

„ Аз направих първата крачка към нея. Ралица ме впечатли с естествената си хубост. Тя е доста земна, скромна и чиста, същински ангел и е много по-различна от множеството дами в днешно време”., споделя спортистът пред сп. LoveStyle.

Влюбените към момента не живеят дружно, тъй като Теодор сега е в Бургас, където стана играещ състезателен шеф на Лукойл Нефтохимик, написа екран. Когато идва в София, остава в дома на Ралица. Тя също пътува непрекъснато до морския град, тъй че далечното разстояние не е спънка за любовта им.

Възпитаничката на Стефан Данаилов се схваща прелестно с някогашната жена на Салпаров Бойка Делиева, както и с неговия наследник – десетгодишния Георги.

„ Много бих желал да се веселя на още деца – две ще е най-добре. Ралица несъмнено има качествата, които бих желала да има майката на бъдещите ми наследници, тъй че рано или късно и това ще се случи. Не съм се замислял дали бих се оженил още веднъж, откакто към този момент имам един брак зад тила ми, единствено времето ще покаже. Засега сме оставили връзката ни да се развива последователно, без да бързаме”, споделя още либерото.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР