Само този, който е гледал или гледа вкъщи куче или

...
Само този, който е гледал или гледа вкъщи куче или
Коментари Харесай

С любов към животните и живота: Иво Тодоров представя новата си книга „ТАРА & АЗ”

Само този, който е гледал или гледа у дома куче или котка, знае по какъв начин животните стават част от фамилията и грижата за тях ни трансформира , правейки ни по-отговорни и отдадени – и към тях, и към обичаните ни хора. 

Истории за доста радостни моменти и пакости споделя в новата си книга „ ТАРА & АЗ ” журналистът и публицист Иво Тодоров. Романът, издание на „ Лексикон ”, излезе единствено няколко дни преди вирусът да затвори целия свят. 

Затова създателят отсрочи представянето за по-добри времена. И това ще се случи на 7 юли от 18.30 ч. на откритата лятна сцена на спектакъл „ София ”. 
 Тара Иво Тодоров книга Иво Тодоров

За премиерата Иво Тодоров е поканил доста свои другари известни персони, занимаващи се с изкуство, които имат домашни любимци .  

Казват, че кучето е сърце, обгърнато в четина. И когато в живота ти влезе едно малко паленце, готово да прави всевъзможни бели и лудории, за които не си и подозирал, първоначално му се ядосваш. После – полагайки ден след ден грижи за развъждането му, разбираш, че даже когато му се ядосваш, то е тъй като те е грижа за него. И един ден – най-неочаквано за тебе самия, си даваш сметка, че го обичаш ”, споделя създателят.
 Тара Иво Тодоров книга Иво Тодоров

Тара  е героиня на няколко видеоклипа и филми, които е снимал Иво Тодоров. Тя и нейни другари – кучета от центъра на София, най-вече прибрани от улицата или осиновени от подслон,  станаха част от няколко фотоизложби за връзката сред хората и животните. Преди една година Тара отиде да тича по небесните поляни, малко преди създателят да приключи книгата си.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР