Само те ще могат да започват разговор с подходящия мъжTinder

...
Само те ще могат да започват разговор с подходящия мъжTinder
Коментари Харесай

Нова функция в Tinder дава предимство на жените

Само те ще могат да стартират диалог с подобаващия мъж

Tinder ще се опита да притегли повече дами, залагайки на възприятието за комфорт и сигурност

Индийската версия на приложението за запознанства Tinder изпитва нова функционалност, която дава на дамите спомагателна степен на надзор и сигурност, преди да разрешат на мъжете да стартират диалози посредством известия. Целта е функционалността да бъде пусната в целия свят.

„ Моят ход “ разрешава на дамите да избират в настройките си алтернатива, съгласно която единствено те могат да стартират диалог с мъж, с който си пасват, откакто двете страни са се одобрили взаимно на база фотосите си в Tinder. Обикновено при съвпадане приложението дава и двете страни правото да да си пишат незабавно.

Tinder тества функционалността в Индия в продължение на няколко месеца. Компанията възнамерява да я популяризира в целия свят, в случай че първите опити покажат триумф.

Хиляди известия за полово принуждение и изнасилвания в Индия всяка година повдигат въпроса за сигурността на дамите в доста елементи на страната. От друга страна обаче в страната е налице новопоявила се „ класа “ от млади индийки, най-вече в космополитни градове като Бенгалуру и Мумбай, които съставляват най-големия пазар на Tinder от цяла Азия.
още по тематиката
Компанията също по този начин споделя, че този сегмент е „ най-бъбривият “ в международен мащаб, като потребителите употребяват функционалността за известия в приложението повече от която и да е друга страна по света.

Функцията се изпитва пилотно в Индия заради потребността Tinder да притегли повече дами към приложението, залагайки точно на възприятието за комфорт и сигурност, изясни Тару Капоор, общоприет управител в Match Group – притежател на Tinder в Индия, пред Ройтерс.

„ Ние сме платформа, учредена на взаимно почитание, единодушие и избор “, сподели тя. „ (Потребителите) могат да оформят личната си орис, да се свързват с хора, с които се усещат удобно, и когато и да е да усещат, че държат всичко под надзор. Нашите консуматори имат самостоятелност, изключително дамите, по какъв начин да бъдат ангажирани, имат правото да управляват своето прекарване “, добави Капоор.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР