Само срещу 400 бона ще влезе във „ВИП брадър“ Ловеца

...
Само срещу 400 бона ще влезе във „ВИП брадър“ Ловеца
Коментари Харесай

Пазарлъците за „ВИП брадър“ продължават: Тупарев примамва Динко

Само против 400 бона ще влезе във „ ВИП брат “ Ловеца на хора Динко Вълев. Той към този момент имаше едно предложение за риалити формата, което той дефинира като приемливо. Става въпрос за хонорар от 250 хиляди лв., който Вълев изрично отказал.

Тупарев твърдо е решил, че хората желаят да гледат по малкия екран Динко Вълев. Затова и е минал към втора база - персонална среща с Ловеца на хора, написа в. "България през днешния ден ".

И по този начин, продуцентът взе нещата в свои ръце и персонално се срещна с лютия ямболия, с цел да го прикотка да влезе в къщата. Динко чакаше продуцента пресен и подготвен за пазарлък, подпрян на чисто новичък мерцедес S класа купе. Екстравагантната му тениска контрастираше на гръндж карираната риза, с която се беше барнал Тупарев за бизнес срещата. Нико дойде с необятна тарикатска усмивка и след топло здрависване двамата се насочиха към известен локал за соарета. Настаниха се комфортно в прохладния двор на старинна къща и поведоха многолюден диалог. Всъщност по-екзалтираният бе Тупарев, който в продължение на 20 минути ласкаеше Ловеца на хора и му обясняваше позитивите, които ще извлече от присъединяване си в предаването. Основният му мотив бе, че на къщата й би трябвало крепък, български мъж, който да я разтресе, да се клатят керемидите ". След това Нико загатнал и че към този момент се е погрижил за самобитния "харем ", от който Динко ще може да си избере цел.



Оферти са получили елитни столични бръмчалки и моделки, по които представителите на мъжкото съсловие точат лиги. Сред тях са силиконовата хала Джулиана Гани, Дилена Димитрова, Мартина Юрукова и към този момент свободната и палава фолкпевица Мария. За похлупак Динко ще бъде рисково близо до стриптийзьорката Мис Тигрова (повече за нея четете по-долу), която неотдавна се снабди със силиконови бомби и към този момент може да се класира в конкуренцията за сърцето му.

Динко Вълев не крие, че си пада по едрогърди мадами, по тази причина и любознанието му е привлечено от оповестената като посетител на шоуто Майра Хилс. Засега дамата с най-големи цици в Европа не е задоволително апетитна оферта за Динко.

"Вътре съм единствено в случай че съм най-скъпоплатеният! Бизнесът ми е задоволително рентабилен, а като вляза, няма да мога да го въртя както би трябвало. Така че хонорарът би трябвало да е приемлив, да си коства ", разяснява извънредно за "България Днес " Динко Вълев след тайната визита.

"Няма по какъв начин да върша секс ей по този начин, с цел да стана прочут. Ще има доста красиви дами несъмнено. Но ще си легна с някоя единствено в случай че я одобрявам, в случай че по този начин го усещам ", отвърна офертата Ловеца на мигранти. След към час увещания Нико Тупарев поуспокои пристрастеностите и очевидно удовлетворен се отпусна. Разговора поведе Динко, който ръкомахаше оживено. Засега не е ясно кой ще надделее в пазарлъка. Едно е несъмнено - феновете желаят да гледат Динко, сочат изследванията на риалити формата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР