Само след по-малко от 4 месеца ще се изправим пред

...
Само след по-малко от 4 месеца ще се изправим пред
Коментари Харесай

Фандъкова: Предизборната кампания на ГЕРБ ще се противопостави на популизма

Само след по-малко от 4 месеца ще се надигнем пред нашите съграждани, с цел да желаеме още веднъж тяхното доверие. За мен не е значимо кой от нас кой ще бъде евродепутат, кмет, общински консултант, единственият значим въпрос е дали ще покажем на хората, че сме си свършили работата. Това сподели кметът на София Йорданка Фандъкова по време на Националната работна среща на ГЕРБ в НДК.
 Снимки: Юлиан Тодоров  Снимки: Юлиан Тодоров  Снимки: Юлиан Тодоров  org__jtt1495_1000x731  Снимки: Юлиан Тодоров  Снимки: Юлиан Тодоров  Снимки: Юлиан Тодоров
Ние би трябвало да сме почтени с тях – какво успяхме да създадем, какво не, къде сме сбъркали, по какъв начин можем по-добре. София се трансформира с бързи темпове – метрото, новите еко рейсове, обновените булеварди. Всички те не са за ГЕРБ, те са за хората, сподели още столичният кмет.

Искам да благодаря на премиера Бойко Борисов, на сътрудниците от Народното събрание, на всички Вас, които помагате да развиваме стандарта на нашия град. Днес сме изправени пред мощен съперник – засилващ се популизъм от всички страни. Той е коментиран освен от политици, само че и от политически водачи. Това демонстрира изтощение и безпринципност. За нас предизборната ни акция ще се опълчи на популизма, с цел да не позволим хората да бъдат манипулирани. Ние можем да кажем къде беше София преди 10 години, къде е и през днешния ден. Числата и обстоятелствата са справедливи, сподели още Фандъкова.



Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР