Само след няколко дни по кината ще се завърти Изгубеният

...
Само след няколко дни по кината ще се завърти Изгубеният
Коментари Харесай

Ролята, от която Сандра Бълок се срамува

Само след няколко дни по кината ще се завърти " Изгубеният град ", в който в основните функции ще забележим Сандра Бълок и Чанинг Тейтъм.
 Сандра Бълок, Брад Пит,
В какви връзки са Сандра Бълок и Брад Пит

Актьор в потребност се познава

В него Бълок още веднъж ще влезе в екшъна по този начин, както сме я виждали да го прави не един и два пъти през годините. От изявление на актрисата за TooFab, фокусирано върху " Изгубеният град ", разбираме, че има филм с нейно присъединяване, от който тя се срами.

Разбира се, няма по какъв начин да знаем кой е той, тъй като през годините се е снимала не в една и две продукции. Но не е нужно и да гадаем, тъй като Сандра Бълок споделя и за кой филм става дума. Оказва се, че " Скорост 2 " (1997 г.) тя счита за най-голямата си неточност и се срами, че е взела участие в него.

Според нея, филмът просто е бил неправилен и ѝ се желае изобщо да не се е съгласявала да взе участие. Става дума за продължението на " Скорост " от 1994 година, в което Бълок и Киану Рийвс влязоха в основните функции. Но в случай че този филм стана шлагер и до през днешния ден хората го гледат, същото не важи за продължението.

В " Скорост 2 " Рийвс не взе участие, а неговото място е заето от Джейсън Патрик. С две думи, във кино лентата Ани (Бълок) и гаджето ѝ се пробват да спрат круизния транспортен съд, на който са се качили, с цел да си почиват, от това да се разбие в петролен танкер.
 Киану Рийвс, Сандра Бълок,
Невъзможната обич сред Киану Рийвс и Сандра Бълок

А каква двойка можеха да бъдат единствено

От People напомнят, че предишния декември Киану Рийвс показа в шоуто на Греъм Нортън, че не се е съгласил да взе участие в продължението, тъй като просто сюжетът и концепцията не са му допаднали. Но пък доста е желал още веднъж да снима дружно със Сандра Бълок.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР