Само след дни българският професионален боксьор Тервел Пулев ще отбележи

...
Само след дни българският професионален боксьор Тервел Пулев ще отбележи
Коментари Харесай

Тервел Пулев: Кубрат има големи шансове срещу Антъни Джошуа

Само след дни българският професионален боксьор Тервел Пулев ще означи своя 35-и рожден ден. Софиянецът бе по този начин добър да показа пред NOVA по какъв начин всекидневно протичат празненствата по този мотив и дали в същото време се усеща в сянката на своя по-голям брат – Кубрат Пулев.

 Тервел Пулев - @@@

„ Няма някакъв специфичен обред. В последните години се събираме необятен кръг компания, само че не е неприятно да сме единствено най-близкото. Определено е по-забавно към този момент у дома, има много комични ситуации”, сподели той пред „ Здравей, България”.

„ Аспарух е на година и половина, а Калоян е на 9. Калоян е тръгнал по пътя на спорта – него си го влече футболът. Тренира по 3-4 пъти на седмица, взе участие в детски шампионати. Харесва му, пристрастен е съществено.”
 Тервел Пулев - @@@

„ Старая се да ги изучавам на българската история. Говорихме за покръстването. Наясно са от кое място идват имената им. Калоян даже се натъжи един ден, че неговото име не било по-велико от това на Аспарух. Ние му казахме, че Калоян е един от най-великите български владетели, до момента в който Аспарух е създател на българската страна.”

„ Кубрат? Той се движи добре и му се случи контузия. В нашия отрасъл никой не е застрахован. Абсолютно обикновено е да се случи, постоянно се получава. Мисля, че има огромни шансове против Антъни Джошуа, въпреки че всеки втори го слагаше новобранец. Аз не съм на това мнение.”
 Тервел Пулев не сподели благосклонност против Редко в Берлин @@@

„ Доколкото знам, март месец Кубрат отново ще се боксира. Той се възвърне към този момент от травмата и стартира да тренира.”

„ Баща ни постоянно е казвал, че с Кубрат ще си останем най-хубави другари до края на живота ни. Никога не е имало разделяне. Дали съм се чувствал в миналото в сянката на Кубрат? Смятам, че хората по този начин ме възприемат – като брата на Кубрат. Аз за себе си знам, че имам своите триумфи, по тази причина не мога да ги обвиня. В моя си светоглед, в мнението ми за себе си аз съм си съумял.”

„ Ние непрекъснато поддържаме връзка, даже да не сме дружно физически. Можем да си кажем единствено 2-3 фрази, които да са ключови”, добави още Тервел.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР