Само след броени дни един млад пазарджиклия влиза в световното

...
Само след броени дни един млад пазарджиклия влиза в световното
Коментари Харесай

Българин влезе в Ninja Warrior!! Излъчват шоуто през август по RTL

Само след броени дни един млад пазарджиклия влиза в международното риалити Ninja Warrior Germany. Нинджа предизвикването ще се организира в Карлсруе, а 25-годишният мъж е спечелил право на присъединяване в състезание с над 300 претенденти.
View this post on Instagram
Wenn du fitter werden willst, muss du nur eine Sache aufgeben: DEINE AUSREDEN... • • • • • #noexcuses #killerworkout #workoutroutine #nopainnogain #fitness #training #trainhard #nevergiveup #calisthenics #calisthenicsworkout #streetworkout #motivation #fitfam #workoutvideo #changeyourmindset #fitforlife #bodyweighttraining #bodyweightworkout #bodyweightexercises #fitness #fitnessmotivation #

A post shared by 24/7 NO EXCUSES (@goran.j1389) on May 20, 2019 at 8:24am PDT

Той се споделя Георги Дамянов. От пет години живее и работи в Хайделберг, Германия. Осъзнавайки или не 25-годишният Георги се приготвя за приключението Ninja Warrior още от дете. Влиза във фитнес залата на 12-години, като споделя за PZdnes , че в действителност присъединяване в международното шоу е негова сбъдната детска фантазия. Георги е наясно, че за нечовешките тествания в риалитито, през които минават участниците обаче досегашните тренировки в залата няма да са задоволителни. Това е и повода през последните три години младият мъж да се концентрира и да посвети на усилени Street workout. И без значение, че Георги сега е избрал да живее в Германия и работи за BASF, достойният пазарджиклия ще се състезава и ще пази името на България.


За тези от вас, които не са осведомени с предаването Ninja Warrior – то се излъчва и провежда в началото единствено на територията на Япония. С течение на времето и придобиване на известност шоуто стартира да се организира и на други места по Света, като в него вземат присъединяване и задгранични нинджи, мощни и гъвкави мъже, какъвто точно е и нашият представител. Георги ще взе участие в немския вид на риалитито.

Състезанието ще премине в няколко стадия. Всички участници ще имат опцията да опитат първия стадий, в който ще се тества скоростта им. Това е първата пресявка, при която се отстраняват максимален брой кандидати за купата. Следват надпревари с живописните имена „ Танцов мост “, „ Балансиращ мост “, „ Мост от остриета “ и още доста други прескачания, катерения, набирания, експедитивност – всичко цялост от лабиринти и безчовечен тествания, изваждащи на показ издръжливостта на състезателите.

View this post on Instagram
Welcome to my strength and endurance workout • • • #strength #endurance #fitfam #bodyweightworkout #bodyweightexercises #killerworkout #streetworkout #nevergiveup #noexcuses #motivation #fitness #cardioworkout #training #trainhard #tireworkout #nopainnogain #discipline #explosivetraining #powerworkout #workoutvideo #

A post shared by 24/7 NO EXCUSES (@goran.j1389) on May 6, 2019 at 10:44am PDT

Стотици мъже са взели участие в приключението Ninja Warrior, доста от които са професионални лекоатлети. Състезанието е толкоз мъчно, че през 2007 година единствено двама души съумяват да преминат даже първия кръг. Единственият българин взел участие досега в японското съревнование за физическа мощ и устойчивост е неповторимият ни първенец Йордан Йовчев.

Този сезон на немския формат на надпреварата стартира в петък. Последните дни до старта на шоуто Георги е посветил напълно на подготовката си. Снимките и видеата от тренировките, които атрактивният пазарджиклия разгласява в обществените мрежи се радват на голяма известност.
На 25-ти е полуфинала на надпреварата, а на 27-ми – на връх рождения ден на Георги ще се организира финала. Пожелаваме му върхова физическа и психическа форма, и грандиозно празнуване на рождения ден на финала на международното шоу!
pzdnes.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР