Само шест часа след като ЦСКА-София се прибра в България,

...
Само шест часа след като ЦСКА-София се прибра в България,
Коментари Харесай

Шест часа след прибирането: Ел Маестро събра ЦСКА-София за тренировка, Мауридес готов да дебютира

Само шест часа откакто ЦСКА-София се прибра в България, старши треньорът Нестор Ел Маестро събра футболистите на подготовка въз основата в Панчарево. Тези, които играха в по-голямата част от мача, организираха възстановително занятие, а всички останали, отпред с новото попълнение Мауридес, участваха в пълноценна подготовка, оповестява формалният уебсайт на алените.

Бразилският таран съобщи, че се усеща добре и е подготвен да дебютира в неделя против Локомотив (Пловдив).

Със сигурност дуела пропущат Кирил Десподов, който изтърпява един мач наказване от предишния сезон и Енрике Рафаел, който получи тежка травма по време на вчерашния мач. Веднага след идването на тима на българска земя рано тази заран, Енрике беше закаран в болница и мина обстойни прегледи. Диагнозата за строшаване на ключица беше доказана и на него му беше сложена специфична шина за обездвижване, с която ще бъде в идващите към 30 дни. След премахването й му следва интервал на оживление, след което ще стартира тренировки.

Първият мач на ЦСКА-София в Първа професионална лига ще се играе на стадион " Българска войска " на 22 юли (неделя) от 20:45 часа. Билетите за срещата към този момент са в продажба.
Снимки: Булфото
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР