Само седмица след подновяването на шампионата в Първа лига дойде

...
Само седмица след подновяването на шампионата в Първа лига дойде
Коментари Харесай

Залози за Вечното дерби: Футболните прогнози за срещата Левски - ЦСКА

Само седмица след подновяването на шампионата в Първа лига пристигна време за огромното дерби сред Левски и ЦСКА. Двата тима, които окупират надлежно 3-о и 2-о място в класирането, постоянно оферират доста страсти на почитателите си, без значение в какво положение се намират, а заради огромният интерес към срещата един от нашите типстъри прави обстоен разбор на това, което чака да се случи на терена на " Васил Левски ", като поддържа думите си и с няколко футболни прогнози , обвързани с дербито.

13:00 часа: Левски - ЦСКА (от The Gambling Guy)

Двата отбора не започнаха добре пролетния дял от шампионата и, без значение че в последния кръг записаха победи, играта и на " сините ", и " червени " не се получава. Наясно сме обаче, че когато на терена са Левски и ЦСКА, моментната форма не играе изключително огромна роля, а изходът по традиция е сложен за прогнозиране. Затова да се насочим към нещата, които привидно са по-лесно изпълними в идния дуел.
Голове
София беше ударена от студена вълна и много сняг в последните 24 часа, което допуска много брак в играта и на двата тима. Да, теренът на " Васил Левски " има отопление, само че доста рядко сме виждали да няма проблеми с тревата при сходни условия. Времето ще е доста студено, а това постоянно играе фактор за попаденията. По-важно и за двата тима (особено след загубата на Лудогорец) е да не изгубят, а " сини " и " червени " имаха съществени проблеми с реализирането на голове както в мачовете си от Първа лига, по този начин и по време на зимната подготовка. Габриел Обертан и Кирил Десподов напуснаха Левски и ЦСКА, като с това огромна част от творчеството на двата клуба понижа. Много евентуално е да не забележим доста голове, а с цел да съм по-точен - под 2.5 гола в мача, като даже е евентуално, в случай че има попадения, то да е единствено едно.
Прогноза : Под 2.5 попадения: 1.53 коефициент. Под 1.5 попадения: 2.70

Картони
Това дерби е същински пъкъл за реферите, най-много поради нажежените пристрастености. Между Левски и ЦСКА постоянно сме виждали най-малко 1-2 картона за пререкания сред играчите, няколко доста груби нарушавания и няколко играчи, които са публично декорирани поради насъбрани нарушавания. Реферът, който ще управлява срещата, е " дилетант " за Левски - ЦСКА, а постоянно неопитните съдии компенсират с картони с вярата да " успокоят " играта. Това няма по какъв начин да стане с картони, само че към момента не е срещнат рефера, който не раздава картони в този мач. Срещата е с доста огромен заряд, тъй че и картоните ще бъдат доста.
Прогноза : Над 5.5 картона (1.53), Над 6.5 картона (2.18), а за най-смелите - над 7.5 картона (3.45 коефициент). Може да се опитат и следните играчи да получат картон: Николай Бодуров, Валентин Антов и Хали Тиам
Победител
Дойде време за най-трудния миг от този дуел - крайният победител. Вече беше открито, че се чака тежък дуел с малко попадения, а към миг нападението на Левски наподобява в малко по-добър синхрон спрямо това на ЦСКА. Въпреки че зимата беше тежка и за двата тима, " сините " най-малко имаха шанса да се приготвят под управлението на своя нов треньор, до момента в който Любослав Пенев започва с " алените " единствено дни преди старта на Първа лига. Трудно е да се търси любимец в мача, само че е малко рано за ЦСКА да се възползва от концепциите на Любослав Пенев, а съществуването на промеждутъчен кръг лиши тимът от няколко спомагателни тренировки, с които да запознае играчите с концепциите си.
Прогноза : Победа за Левски (2.40 коефициент). Левски да завоюва с един гол разлика (3.95). Точен резултат: 1:0 за Левски (6.50 коефициент)
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР