Само седмица след най-мащабния антиправителствен протест от началото на общественото

...
Само седмица след най-мащабния антиправителствен протест от началото на общественото
Коментари Харесай

Ден 64: Пълна полицейска мобилизация. Протестът е с мото ”Велико народно въстание 2”

Само седмица след най-мащабния антиправителствен митинг от началото на публичното неодобрение, жители още веднъж излизат на площада на 10 септември, с цел да изискат оставката на кабинета, отпред с премиера Бойко Борисов и отдръпване от поста на основния прокурор Иван Гешев. Антиправителствената проява е под надпис „ Второ велико национално въстание2 “.
Очакването още веднъж е хиляди жители да изпълнят пространството в и към така наречен триъгълник на властта, заключен сред постройките на Министерски съвет, Президентството и някогашния Партиен дом, където се обитава българският Парламент.

Засилени ограничения за сигурност разгласи полицията за днешния 64-ти ден на митинг в центъра на София. Още в 6:30 часа компактен полицейски кордон е спретнат към постройките на властта по жълтите павета

.От Столична дирекция на вътрешните работи обявиха, че ще има повече пропускателни пунктове и че ще прави инспекции на съмнителни лица и по-обемисти багажи.

От полицията оповестиха, че два митинга в региона на ларгото са оповестени по законовия ред, както и един нерегламентиран, проведен в обществените мрежи.

И уредници, и полиция приканват стачкуващите да не се поддават на провокации.

.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР