Само седмица след като си казаха заветното Да“ в къщата

...
Само седмица след като си казаха заветното Да“ в къщата
Коментари Харесай

Край! Алекс И Даниел Се Развеждат Веднага След Излизането От Къщата!

Само седмица откакто си споделиха заветното „ Да “ в къщата на ВИП Брадър и в народен ефир, Даниел Петканов и Александра Богданска към този момент мислят за бракоразвод. Мнозина се усъмниха в истинността на спретнатото небрежно сватбено събитие, на което се размениха същински подписи. И имат цялостното право да се съмняват!

Оказва се, че концепцията за „ същинска “ женитба изобщо не е пристигнала по този начин непринудено на Даниел Петканов и Алекс Богданска, както го изкараха. Предложението за брак и подписването в Къщата са били част от контракта и ангажимента на двойката с продуцентите с една-единствена цел – по-висок рейтинг. За да не наподобява толкоз нагласено, Големия брат разпореди на съквартирантите да подреден на смешка женитба. Покрай нея влюбените стигнаха до нови висоти в риалити шоуто.

Двамата съумяха да изпълнят своята задача и сътвориха същинска сензация. А в заменя ще получат съществено заплащане – 200 бона. Но незабавно след края на ВИП Брадър любовният фарс наДаниел Петканов и Александра Богданска ще завърши! Въпреки че в този момент наподобяват щастливи от брачните хапки на безименния си пръст, в действителни условия не биха се решили на тази крачка, написа kluki.bg.

Говори се, че екип от юристи към този момент оформя нужните документи за развода. Да прекратят своя подправен брак на стойност 200 бона ще бъде първата работа след края на риалитито за прясното семейство. А по-късно Даниел Петканов и Алекс Богданска ще си харчат на воля крупния хонорар. Вероятно един ден ще си се чудят на акъла…
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР