Само седмица остава до церемонията по връчване на Годишни Музикални

...
Само седмица остава до церемонията по връчване на Годишни Музикални
Коментари Харесай

Ицо Хазарта представя нова песен на наградите на БГ Радио в Пловдив

Само седмица остава до церемонията по връчване на Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2019. На 22 май град Пловдив посреща церемонията в зала Колодрум. Началният час на концерта е 20:00, а за първи път тази година Рафи няма да води самичък - в ролята на хазаин влиза и Поли Генова. Само месец след раждането на първото ѝ дете, Поли ще стъпи на сцената на Годишни Музикални Награди освен с осъществяване, само че и като втори водещ на церемонията, която се организира в Европейската столица на културата. Рафи също ще показа най-новата си ария, а на сцената с дебютен сингъл ще се качат и първите актьори в новосъздадения от Рафи лейбъл Yan Brothers Entertainment - Трио Trinity.

Десетата нова ария, чиято премиера ще се случи на сцената на Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2019, е новият сингъл на Ицо Хазарта. „ Гладен " е името на песента, която ще прозвучи за първи път в ефира на БГ Радио на 21 май в предаването " Любими песни за обичани хора ". Хазарта ще се качва на сцената на церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио за първи път от 13 години.

На 22 май, с изключение на дълго чаканите спечелили в деветте категории, за които към момента се гласоподава на www.bgradio.bg, публиката ще види и 4Magic, Братя Аргирови, Графа, DARA, Jeremy?, Кирил Маричков, Криско, Любо Киров, Мария Илиева, Миро, Михаела Маринова, Михаела Филева, NDOE, Pavell & Venci Venc`, Поли Генова, Рафи, РУШИ, СкандаУ, TITA и още доста обичани бг звезди.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР