Само седмица ни дели от началото на двубоите от основната

...
Само седмица ни дели от началото на двубоите от основната
Коментари Харесай

Гледайте на живо: Димитър Кузманов открива участието си в квалификациите на АО

Само седмица ни дели от началото на дуелите от главната скица на тазгодишния Аустрелиън Оупън, до момента в който през днешния ден ще започват срещите от квалификациите. През сегашния сезон двама наши представители ще стартират присъединяване си от пресявките, като това са Адриан Андреев и Димитър Кузманов, които откриват акциите си още в първия спортен ден. 

Задачата на Мико обаче няма да бъде по никакъв начин лесна поради обстоятелството, че го чака конфликт против някогашния №23 в света Дамир Джумхур. Освен това босненецът може да се похвали със спечелването на три АТР трофея, само че пък вярата за пловдивчанина се крие в това, че в момента противникът му е надалеч от най-хубавата си форма, бидейки ранкиран под №186 в международната ранглиста.

Последната среща посред им бе извоювана точно от родния ни представител, а дали Кузманов ще съумее да повтори триумфа си, следва да разберем тази нощ към 02:30 часа българско време, когато се чака двамата да излязат на корта. Ако имате предпочитание да наблюдавате онлайн конфликта, то ще можете да го извършите на някой от следните линкове:

 (изисква регистрация, само че е с най-хубаво качество)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР