Само с общите усилия на гражданите и администрацията може да

...
Само с общите усилия на гражданите и администрацията може да
Коментари Харесай

Радев: Здравословната градска среда е постижима само с общи усилия на гражданите и администрацията

Само с общите старания на жителите и администрацията може да се поддържа здравословна и уютна градска среда. Заявка за осъзнатост на това е мотото на днешния празник: “Район “Оборище” - чист и уютен”. Това съобщи президентът Румен Радев през днешния ден в приветствието си във връзка тържественото отбелязване на празника, в което взе участие. Румен Радев бе съпроводен от брачната половинка си Десислава Радева.

Това оповестиха от прессекретариата на президента.

Пред жителите и гостите на събитието президентът акцентира, че да се обходи „ Оборище “ е все едно да се извърви пътя на нова България, да се прочете като на длан историята на Третата българска страна.

Румен Радев посочи още, че регионът има привилегията да съхранява духовно и културно благосъстояние, значими архитектурни емблеми и исторически монументи и е доста повече от административен и жилищен регион за София.

По думите му това дава самочувствие и на жителите, и на всички от администрацията, само че носи и изключително обвързване и отговорност. Резултатите от положения труд да пазят това хилядолетно благосъстояние са забележими за всеки, добави още президентът.

В приветствието си Румен Радев уточни и че животът и работата в сърцето на един все по-космополитен град, на една все по-динамична столица с деен публичен, стопански и културен живот, има своята цена и че всекидневието на жителите на „ Оборище “ води до същите провокации, с които се сблъскват всички обитаеми места в България.

Той поздрави администрацията за напъните, които поставя и за резултатите, които реализира.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР