Само с два гласа разлика Европейският парламент реши пакетът Мобилност“

...
Само с два гласа разлика Европейският парламент реши пакетът Мобилност“
Коментари Харесай

Росен Желязков за пакета Мобилност“: Бесен съм

Само с два гласа разлика Европейският парламент реши пакетът „ Мобилност “ да въпреки всичко бъде гласуван в пленарна зала в сряда. По този мотив транспортният министър Росен Желязков показа пред Българска национална телевизия, че е отчаян от решението на европейските депутати и от отсъствието на тримата български евродепутати, чиито гласове са можели да извърнат резултата.

Цялото му изявление пред Българска национална телевизия гледайте във видеото:

„ Преди малко споделих разочарованието си - отново ще повторя - гневен съм “ - това съобщи пред камерата на Българска национална телевизия транспортният министър Росен Желязков.

Той изрази разочарованието си от отсъствието на тримата български евродепутати, чиито гласове са можели да извърнат гласуването.
Росен Желязков, министър на превоза, осведомителните технологии и известията: Първо, желая да благодаря на сътрудниците, които бяха в зала и демонстрираха единение и национална отговорност. Показаха, че българите сме мощни, когато сме дружно.  Два гласа не стигнаха за отпадане на пакета Два гласа не стигнаха за отпадане на пакета "Мобилност "
Само с два гласа разлика Европейският парламент реши пакетът "Мобилност " да въпреки всичко бъде гласуван в пленарна зала в сряда. Трима български евродепутат...

Заради разстройствата на франкфуртското летище седем евродепутати за малко да закъснеят за гласуването, само че въпреки всичко са съумели да стигнат, добави той.
Росен Желязков, министър на превоза, осведомителните технологии и известията: Този нефелен пакет за „ Мобилност “ няма място в европейското законодателство.
Следващият европарламент би трябвало да направи по-добро законодателство по въпроса, съобщи транспортният министър.
 Превозвачите ще стачкуват в Страсбург, в случай че пакет „ Мобилност “ бъде гласуван Превозвачите ще стачкуват в Страсбург, в случай че пакет „ Мобилност “ бъде гласуван
Ако европейските депутати решат така наречен пакет „ Мобилност “ да бъде гласуван в Екологичен потенциал в сряда, българските превозвачи са подготвени на ефикасни протестни дейности...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР