Само родителите трябва да са тези, които да вземат решение

...
Само родителите трябва да са тези, които да вземат решение
Коментари Харесай

Орбан: Само родителите трябва да решават относно сексуалното възпитание на децата си

Само родителите би трябвало да са тези, които да вземат решение по отношение на половото образование на децата си, съобщи министър председателят в писмо „ самиздат “, оповестено на уеб страницата му в четвъртък, предава електронното издание Hungary Today.

Премиерът сподели, че в Европа бият тревога поради новите закони на Унгария против педофилията, съобщи организация Фокус.
 Унгария одобри закон, забраняващ популяризирането на хомосексуалността Унгария одобри закон, забраняващ популяризирането на хомосексуалността
Унгария одобри през днешния ден закон, забраняващ " популяризирането " на хомосексуалността измежду малолетни, съобщи Франс прес. Агенцията отбелязва,...

„ Нека си признаем, това придвижване е постоянно и новият му девиз към този момент не е „ Пролетарии от света, обединявайте се! “, а „ Либерали по света, обединявайте се! “, написа Орбан. Това, добави той, затвърди „ убеждението в Централна Европа, че днешните либерали в действителност са комунисти с дипломи “.

Орбан добави, че актуалната „ лява акция против Унгария “ е в допълнение доказателство, че левицата е „ зложелател на свободата “, аргументирайки се, че „ вместо независимост на словото, те желаят политическа уместност, съгласно тяхната формулировка, и надмощие на мнението вместо плурализъм на концепциите “.

По думите му законът, признат във вторник, не е в несъгласие с никакви „ високи идеали “ или европейски закони. Той просто споделя, че единствено родителите могат да вземат решение по отношение на половото образование на децата си, добави Орбан.

Премиерът съобщи, че образованието в учебните заведения не би трябвало да опонира на волята на родителите, а би трябвало да бъде допълнение към възпитанието. Формата и наличието му би трябвало да бъдат ясно дефинирани и би трябвало да са предмет на единодушието на родителите, добави той.

Орбан сподели, че родителите с съображение чакат децата да бъдат предпазени от порнография, половост сама по себе си, хомосексуалност и „ стратегии за промяна на пола “ на платформите, които посещават.
 Нов ход в борбата на Орбан против ЛГБТ общността в Унгария Нов ход в борбата на Орбан против ЛГБТ общността в Унгария
Управляващата унгарска партия " Фидес " внесе законодателство, което не разрешава разпространяването на това, което тя назовава наличие, нас...

„ Тези ограничавания също би трябвало да бъдат дефинирани с хирургична акуратност “, написа той. „ В Унгария никой няма право да споделя по какъв начин възрастните да живеят живота си. Според нас свободният възрастен не би трябвало да дава доклад за живота си пред някаква световна власт - единствено пред Бог, когато му пристигна времето “.

Ето за какво, сподели той, законът не се ползва за живота и „ половите практики “ на възрастни на възраст над 18 години. „ Освен това в европейския подтекст унгарското общество е измежду най-отдадените европейски народи на самостоятелната независимост и приемливост “.

Причините за това, показва унгарският министър председател, се коренят в културните обичаи на Унгария, християнската независимост, битката на страната за лична независимост и „ надълбоко пренебрежение към комунизма и комунистическата робия “.

Орбан сподели, че унгарската независимост не е обвързвана единствено с политическата независимост, свободата на избора, свободата на словото, свободата на събранията и сдружаванията, само че и на „ правото да пазиме фамилиите си и да образоваме децата си, както сметнем за добре “. „ Нашият закон е почтено продължение на европейската традиция на свободата “, настоя той.

„ Дебатът за бъдещето на Европа - т.е. нашите деца - преди малко стартира “, написа министър председателят. „ Ние сме тук и сме подготвени “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР