Само респект и уважение към колегите от специализирания съд. Това

...
Само респект и уважение към колегите от специализирания съд. Това
Коментари Харесай

Респект и уважение към специализирания съд от главния прокурор

Само почит и почитание към сътрудниците от профилирания съд . Това съобщи основният прокурор Иван Гешев като отговор на коментара на шефа на Върховен касационен съд Лозан Панов от тази заран, който повдигна тематиката въобще за преразглеждане на мястото и ролята на профилираната институция.

По думите на Иван Гешев сътрудниците работят при извънредно сложни условия , не се прибират по домовете си и работят под риск. И с помощта на тях и техните старания значително следва отпадането на мониторинга, по думите на основния прокурор.
 Лозан Панов желае полемика за спецсъдилищата
Лозан Панов желае полемика за спецсъдилищата

По тематиката за Андон Миталов би трябвало още информация

Иначе той съобщи, че българската прокуратура почита българския съд, " за разлика от някои изолирани случаи, които не стопират да разясняват прокуратура, само че зад тях стоят нездрави политически ползи ".

На въпрос за наложения черен щемпел на арбитър Андон Миталов , Иван Гешев заключи, че на всички места има проблеми и черни овци, само че е значимо проблемите да се вземат решение.Още преди три месеца е бил изпратен сигнал до Инспектората на Висш съдебен съвет, само че Иван Гешев се чуди за какво тогава шефът на Върховен касационен съд не е попитал нищо. Гешев е изумен и че Лозан Панов не познава Миталов : " Много тъжно е ръководителят на Върховен касационен съд да не познава кой работи в спецсъда . "

Също по този начин основният прокурор недоумява по какъв начин по този начин ръководителят на Върховен касационен съд може да се разграничи от личните си съдии , като това съгласно Гешев е " необичайно " и той няма пояснение: " Все едно аз да се разгранича от някоя от окръжните прокуратури, да вземем за пример в Силистра... "
 Няма нарушаване в процедурата по стартирането на Малинов до Москва
Няма нарушаване в процедурата по стартирането на Малинов до Москва

В инспектората няма други сигнали за арбитър Миталов
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР