Само преди три години Гинет Нетъл се радваше на живота

...
Само преди три години Гинет Нетъл се радваше на живота
Коментари Харесай

Семейство 3 години убеждава лекари, че майка им има рак! Медиците открили болестта малко преди смъртта

Само преди три години Гинет Нетъл се радваше на живота без страдания и паники. Но единствено няколко месеца по-късно тя стартира да има коремна болежка и здравето й стартира да се утежнява бързо, написа Mirror.
Джинет и фамилията й са изследвали сами признаците й и са стигнали до извода, че има рак на панкреаса. Лекарите обаче не са съгласни с тяхната самодиагностика. Те уверявали дамата, че тя няма съществено заболяване. Но когато болката почнала да се демонстрира даже от ястие и тежестта й от 60 кг стигнало до 38 кг, лекарите осъзнали какъв брой са бъркали. Три години след появяването на първите признаци, когато тя е диагностицирана с последния стадий на рак на панкреаса, тя умряла.

 Фото © Facebook/Jay Nutley

Сега фамилията й се пробва да увеличи осведомеността на хората за разрушителните резултати на рака на панкреаса, употребявайки фотоси на Джинет, което демонстрира какъв брой бързо тя избледнява.

Виж още - Онколози показаха от кои типове рак пази аспиринът - Чети в www.zdrave.to.

" Мама се мъчеше да не яде заради мъчителните болки, които се появиха след яденето й. Всичко беше толкоз неприятно, че имаше уплаха от храна, а тежестта й стартира да пада внезапно. Когато лекарите най-после откриха рака, беше прекомерно късно... ", споделя синът на умрялата Джо Нътли.

 Фото © Facebook/Jay Nutley

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР