Само преди седмица Брад Пит подготви специална изненада за випуск

...
Само преди седмица Брад Пит подготви специална изненада за випуск
Коментари Харесай

Адам Сандлър с неочаквана история за дипломирането си - slava.bg

Само преди седмица Брад Пит приготви специфична изненада за випуск 2020 на щатския университет в Мисури, като записа и изпрати до управлението на образователното заведение приветствено видео послание към техните ученици. Сега известният комедиант Адам Сандлър се причисли към тима от звезди, отправящи своите благопожелания към завършващите възпитаници и студенти, които, поради карантината в Америка, няма да имат опцията да отпразнуват уместно хубавия мотив, предава Dir.bg.

Вчера артистът разгласява в формалната си Инстаграм страница своя архивна фотография от деня на дипломирането си, снимана преди 34 години. Към нея той написа пост, в който освен насочи пожелания към зрелостниците и абитуриентите, само че и разкри по какъв начин е минала вечерта, отбелязваща края на гимназиалните му години.
"Здравей, випуск 2020! Майко блага! Браво на вас. Успяхте. Вече публично сте умни. Трудихте се старателно, за което заслужавате почитание. Съжалявам за тежкото време, в което завършвате, само че знаете ли по какъв начин мина нощта на моето довеждане докрай на гимназия? ", гласи първата част от обявата му.
Предвид обстоятелството, че през днешния ден той холивудска звезда от международна големина, всеки би предположил, че въпросната вечер е била в действителност паметна, защото по неписани закони известните персони имат зад тила си само вълнуващи истории... Но не такава е тази на Сандлър, която изненада феновете и почитателите му в обществената мрежа.
"Стоях у дома с родителите ми и всички се взирахме един в различен - тъкмо както вършиме в този момент вие. След това обаче забавата стартира. Обичам ви! Поздравления! Насладете се на мига и бъдете подготвени да спасите света. Ние се нуждаем от вас ", приключва Адам.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР