Само преди по-малко от два месеца, сърцата на момичетата в

...
Само преди по-малко от два месеца, сърцата на момичетата в
Коментари Харесай

Игри за напреднали

Само преди по-малко от два месеца, сърцата на девойките в София затрептяха учестено – случваше се нещо ново на стилния фронт! То дойде под формата на покана, подписана от The Good Taste Club - затворен дамски клуб, чийто достъп се реализира единствено посредством рекомендация. Веднъж утвърдени, дамите получават пропуск за тридневен гастрол в света на модата - с единични бройки на международни фешън къщи, както и на изгряващи дизайнери привлекли вниманието на интернационалните байъри, освен това на впечатляващо приятни цени. Всяко шопинг събитие се приготвя в първокласна и непредвидена локация, комбинираща неангажираща атмосфера, леки питиета и селекция облекла и аксесоари на имена като Marc Jacobs, Erdem, Maison Margiela, Mary Katrantzou, Stella McCartney, Holly Fulton, 3.1 Phillip Lim, Peter Pilotto и още куп имена от огромната фешън сцена.

А какво още се крие зад тайното общество на стила и с какво ще ни изненада идващото събитие на The Good Taste Club, разпитахме една от създателките му – Ирина Лазова.

 Ирина, показа ни концепцията за The Good Taste Club.

The Good Taste Club е затворен частен клуб за дами с извънреден усет. Или по-точно: за дами с отношение и знания към естетиката, красивото и най-много – модата. Нашият бизнес модел за момента включва контакти единствено с английски дизайнери и фешън къщи, защото и двете с моята съдружничка Антония Флинт сме живели в Лондон, а аз особено съм работила точно в областта на модата там. Покрай другите си задължения, постоянно попадах на сходни събития – дизайнерите провеждат разпродажби на личните си мострени сбирки, само че достъп до тях имат единствено избран кръг хора от стилния бизнес. Обикновено това са сбирки, които одеве са презентирани, въпреки от време на време да се оферират и такива от минали сезони. Разбира се, приказваме за единични бройки модели и за цени, които са доста по-ниски от тези в магазините. Когато се върнах в България, открих че тук е много по-трудно да намериш забавни и качествени облекла и аксесоари. Също по този начин е реалност, че не всеки от нас може да си разреши цената, на която се продава високият клас мода. Нашите pop up събития са един доста сполучлив вид да се сдобиеш с такива продукти. С изискването, че приказваме за единични бройки и размери, и би трябвало да имаш малко или доста шанс.

Какво да чакат дамите от събитията на The Good Taste Club?

Организираме нашите събирания, както ги назоваваме, с концепцията за ежемесечни събития на разнообразни и забавни местоположения, на които да срещнем дами с отношение към модата. Идеята е те освен да пазарят, само че също да основат забавни контакти между тях, качествени диалози и познанства. Затова бихме споделили, че The Good Taste Club не е просто шопинг събитие, а фактически клуб за дами с добър усет, които биха могли да си бъдат потребни една на друга и някъде в бъдеще време.

С кои дизайнерски имена стартирахте първото събитие и кои още да чакаме на идващото?

Трябва да отбележим, че доста от одобрените дизайнерски имена във Англия не са изключително познати тук. За първото издание работихме много мощно с House of Holland и евентуално за есенното ни събиране още веднъж ще работим с тях. Имахме Holly Fulton, 3.1 Phillip Lim – най-вече аксесоари и чанти, Peter Pilotto – който за моя изненада се възприе извънредно добре от дамите. За второто ни събитие сме подготвили обувки от Sophia Webster, както и селекция на бански костюми в звук със сезона.

Как дамите могат да станат част от The Good Taste Club?

Идеята е участието да бъде извънредно и единствено с рекомендация, т.е. - посредством персонален контакт. А щом станеш част от The Good Taste Club, ти получаваш и опция да поканиш още двама индивида да се причислят към клуба. Когато получиш такава покана, към нея има и код за достъп към уеб страницата на The Good Taste Club. Без него, няма по какъв начин да научиш кои ще са идващите дати и местоположения на събитията, и кои ще са селектираните дизайнери за тях. Можеш да аплайваш за участие и без покана, отговаряйки на нашия къс въпросник на уеб страницата.

Следващото тридневно фешън събитие на The Good Taste Club започва на 22 юни. Ако още нямаш покана за него, може да аплайваш тук.

Източник: eva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР