Само преди пет месеца Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл обявиха

...
Само преди пет месеца Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл обявиха
Коментари Харесай

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл продават нюйоркския си апартамент

Само преди пет месеца Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл оповестиха за продажба жилището си в Ню Йорк в сърцето на Сохо. Първоначалната цена бе от близо осем милиона $. Заради неналичието на покупател, те понижиха продажната цена с повече от един милион. По този метод техният мезонет от 241 квадратни метра, състоящ се от три спални и три бани, обкръжен с тераса от 80 квадратни метра, в този момент се предлага на 6.75 милиона $. Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл купиха парцела през 2010 година за 6 милиона и 667 000 $.

Певецът и актрисата продават жилището, в който живееха през всичките тези години, тъй като през май предходната година купиха нов, два пъти по-голям. За над 20 млн. $ те станаха притежатели на мезонет в влиятелния регион Трибека в Ню Йорк.

Апартамент от 500 квадратни метра е с четири спални и четири бани на последния етаж на сигурна постройка, до която папараците нямат достъп. Други звезди също са останали (или към момента живеят) в тази предпазена резиденция съгласно информацията на " Variety ". Сред тях са Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс, Дженифър Лорънс и Джейк Гиленхал. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР