Само преди няколко седмици Кайли Дженър и Травис Скот ни

...
Само преди няколко седмици Кайли Дженър и Травис Скот ни
Коментари Харесай

Кайли Дженър, Травис Скот и разделени ли са двамата

Само преди няколко седмици Кайли Дженър и Травис Скот ни изненадаха прелестно с фотосесия за списание Playboy, която демонстрира обилно освен формите на риалити звездата, само че и химията сред двамата.

В откровеното изявление, което Кайли даде пред своя обичан, тя показа, че половият им живот е станал даже още по-страхотен след раждането на щерка им Сторми, колкото и необикновено да завучи това за някои.

Освен че се схващат сносно в леглото, Дженър и Скот умеят елементарно и да работят дружно, тъй като се възприемат освен като любовници, само че и като най-хубави другари, както споделиха самите те неотдавна. Двамата имат идентични цели и идентични пристрастености.

Преди дни Дженър постъпи в болница поради неуточнено неразположение, а в последния ден на месец септември още веднъж изгря в целия си искра на сватбата на Джъстин и Хейли Бийбър. Тя бе съпроводена от майка си Крис с нейния другар, сестра си Кендъл и дребната си щерка Сторми.

За специфичния мотив Кайли избра много изрязана златна рокля, която комбинира с красива чанта във формата на пеперуда. На никоя от фотосите обаче не видяхме нейния обичан Травис Скот, който също е бил измежду поканените.

И точно това стана главната причина за тиражирането на слуха, че Кайли и рапърът са се разделили. Или по-точно - си дали отмора от връзката си, както споделят техни близки, представени от американски медии.

За последно видяхме Кайли и Травис дружно на премиерата на документалния филм за живота на рапъра в края на август. Дали тогава връзките сред тях към този момент са били охладнели, можем единствено да допускаме. Но от фотосите заключваме, че химията посред им към момента е на разположение.

Според непотвърдената от Дженър и Скот информацията, двамата живеят в обособени къщи, само че се виждат постоянно, най-много поради щерка си. Засега двамата не са взели дефинитивно решение да се разделят, по тази причина и не са правили обществено изказване. А дали ще се стигне до такава степен или слуховете ще се опровергаят, следва да разберем. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР