Само преди няколко седмици бразилската звезда Кака обяви, че се

...
Само преди няколко седмици бразилската звезда Кака обяви, че се
Коментари Харесай

Изненада: Отказалият се Кака подписва в Китай

Само преди няколко седмици бразилската звезда Кака разгласи, че се отдръпва от футбола, само че Corriere dello Sport разкри, че 35-годишният деец е трансформирал решението си и ще продължи да играе. Очаква се напълно скоро той да подпише контракт с китайския Гуйчжоу Чжичен. Контрактът на халфа ще е за период от 1 година.

Кака изигра последния си мач за Орландо Сити в края на октомври. Тогава носителят на “Златната топка” за 2007 година със сълзи на очи призна, че дуелът против Кълъмбъс Крю е финален в професионалната му кариера.

Пред Кака незабавно се появи опцията да заеме управителен пост в Милан и той призна, че са водени диалози на тази тематика. Явно обаче бразилецът е прценил, че има сили да поиграе още един сезон.

Рикардо Кака има 92 мача и 29 гола за националния тим на Бразилия, с който стана международен първенец през 2002 година. На клубно равнище Кака има един трофей от Шампионската лига и една купа на Италия с Милан, а с “росонерите” печели още по един път Суперкупата на Европа, Суперкупата на Италия и международното клубно състезание. С Реал Мадрид той става един път първенец на Испания, а също така печели и една Купа на краля, както и една Суперкупа на Испания. В професионалната си кариера Кака е носил фланелката и на още един клуб - родния Сао Пауло.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР