Само преди няколко месеца гръмна скандалът за раздялата на Златка

...
Само преди няколко месеца гръмна скандалът за раздялата на Златка
Коментари Харесай

Миро върна джипа на Златка, прости й изневярата и я заведе на море

Само преди няколко месеца гръмна абсурдът за раздялата на Златка Димитрова и Миро поради трети човек – любовника й Галин Гочев.

Плеймейтката се нанесе при новия си обичан в Бургас и заряза татко на детето си, само че през днешния ден те още веднъж са се събрали, като през последните дни са дружно на Каваците.

Че нещата сред Черната Златка и новия й обичан са свършили, стана ясно от Инстаграм, където двамата изтриха общите си снимки и стопираха да се следват един различен. На мястото на Галин в профила на бургазлийката се е настанил още веднъж Миро. Източник на вестник „ ШОУ “ рапортува пред изданието, че преди броени дни е видял остарялата, нова двойка на родното Черноморие.

Златка пусна фотография със сина си, а на заден декор се вижда лъскавият сив „ Рейндж Роувър “, който Миро си беше взел, откакто разбра за забежките на жена си.

В последна сметка любовта надви и те още веднъж разделят един покрив, едно легло и покривка. Дали са си втори късмет най-много поради сина им, който има потребност да пораства с двама родители.

Близки до Злати рапортуват, че тя горчиво съжалява за стъпката си настрана. Никога обаче не е серпантина да обича Миро, само че натискът от страна на неговото семейство, което към момента не я приема, й е пристигнал допълнително.

Може би късата разлъка ще се отрази освежаващо на връзката им и ще стартират да се обичат и почитат още по-силно.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР