Само преди няколко месеца гръмна скандалът за раздялата на Златка

...
Само преди няколко месеца гръмна скандалът за раздялата на Златка
Коментари Харесай

Миро прости изневярата на Златка Димитрова и… си я ПРИБРА отново! След като се събраха, със сина им почиват заедно на море

Само преди няколко месеца гръмна абсурдът за раздялата на Златка Димитрова и Миро поради трети човек – любовника й Галин Гочев. Плеймейтката се нанесе при новия си обичан в Бургас и заряза татко на детето си, само че през днешния ден те още веднъж са се събрали, като през последните дни са дружно на Каваците, научи HotArena.

Че нещата сред Черната Златка и новия й обичан са свършили, стана ясно от Инстаграм, където двамата изтриха общите си снимки и стопираха да се следват един различен. На мястото на Галин в профила на бургазлийката се е настанил още веднъж Миро. Източник на вестник „ ШОУ “ рапортува пред изданието, че преди броени дни е видял остарялата, нова двойка на родното Черноморие.

Златка пусна фотография със сина си, а на заден декор се вижда лъскавият сив „ Рейндж Роувър “ , който Миро си беше взел, откакто разбра за забежките на жена си.

В последна сметка любовта надви и те още веднъж разделят един покрив, едно легло и покривка. Дали са си втори късмет най-много поради сина им, който има потребност да пораства с двама родители.

Близки до Злати рапортуват, че тя горчиво съжалява за стъпката си настрана . Никога обаче не е серпантина да обича Миро, само че натискът от страна на неговото семейство, което към момента не я приема, й е пристигнал допълнително.

Може би късата разлъка ще се отрази освежаващо на връзката им и ще стартират да се обичат и почитат още по-силно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР