Само преди няколко дни Цеци Красимирова си направи татус с

...
Само преди няколко дни Цеци Красимирова си направи татус с
Коментари Харесай

Цеци Красимирова обяви, че работи за бебе

Само преди няколко дни Цеци Красимирова си направи татус с лице на лъвица на горната част на ръката, с който впечатли всичките си виртуални другари.

На питания на любопитните 40-годишната манекенка изясни, че за известно време ще стопира татусите, тъй като има "по-важно дело, което би трябвало да стартира, и то е обвързвано с прелестна вест ". С това косвено Цеци призна, че началото за бебе в фамилията към този момент е назряло и тя е подготвена за майчинството.

"Искам да имам момче с моите очи и работя по въпроса посредством ин витро способ. Вярвам в медицината и това, че иска ми се получат нещата ", безапелационна е моделката.



Според околните й Красимирова и нейният милионер Струмейтис към този момент са избрали клиника в Щатите и тези дни ще се възползват от най-новите способи на оплождането. Чрез него се дава опция на родителите да избират ембрион или два с верния брой хромозоми. Така двойката има огромни шансове да се снабди със крепко бебе. Докторите в Щатите към този момент вършат такива технологии създаденият да „ четат” цели геноми или да селектират ембриони, които да вграждат в майката. Така има късмет с изключение на очите и пола на детето да се избегнаи възможностите му да развие сърдечни болести или Алцхаймер, споделя човек непосредствен до Цеци, участвал на сватбата й.

Щерката на Цеци Красимирова към този момент е на 21 години и върви по нейните стъпки. Мъжът на моделката е предприемач, отглеждащ марихуана за медицински цели. Двамата си споделиха "да " през май предходната година на обилна гала в Каталуния, написа "България Днес ".

Снимки: Инстаграм, Цеци Красимирова
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР