Само преди няколко дни Toyota сподели, че новата версия на пикапа

...
Само преди няколко дни Toyota сподели, че
новата версия на пикапа
Коментари Харесай

Toyota обнови Hilux

Само преди няколко дни Toyota показа, че новата версия на пикапа Hilux е получил от Фернандо Алонсо по време на неговата подготовка за рали Дакар. Сега от компанията ни демонстрират визията на автомобила и анонсират детайлности за основните промени, с които се отличава той от своя предходник.

Основните новости при Toyota Hilux са свързани с подобряването на комфорта на борда, сериозните дизайн промени в предната му част, лансирането на новата топ-версия Invincible с спомагателни благоприятни условия за персонализация и въвеждането в експлоатация на нов 2.8-литро дизелов двигател.

Сериозни промени откриваме и в интериора на Hilux, където, според от модификацията, откриваме нов 8-инчов, централно ситуиран екран на мултимедийната и инфо-комуникационната система, стартиране/гасене на двигателя с бутон, нова JBL Premium Sound System аудосистема с 9 колони и други.

Новият мотор на Toyota Hilux е 2.8-литров с максимална мощ от 204 конски сили и максимален въртящ миг от 500 Нм. С негова помощ, пикапът е в положение да се ускори от 0 до 100 км/ч за 10 секунди, което е с съвсем 3 секунди по-добър резултат в сравнение с предфодната 2.4-литрова версия на модела. Средният индикатор на разхода на гориво е 7.8 литра на 100 километра при 204 грама CO2 излъчвания на километър.

Новият задвижващ елемент се бъде наличен при купе версиите Extra Cab и Double Cab, като ще може да се комбинира с 6-степенна ръчна и 6-степенна автоматизирана предавателна кутия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР