Само преди няколко дни ROLLS-ROYCE анонсира най-новото предложение в портфолиото си ексклузивни

...
Само преди няколко дни ROLLS-ROYCE анонсира
най-новото предложение в портфолиото си
ексклузивни
Коментари Харесай

446 000 лева за юбилейна книга на BENTLEY

Само преди няколко дни ROLLS-ROYCE анонсира най-новото предложение в портфолиото си ексклузивни аксесоари- специално сандъче за шампанско с цена от лв..

От BENTLEY подвигнаха летвата неимоверно високо, откакто компанията анонсира специалната си юбилейна (100 години) книга, която се предлага в три съществени издания, като най-достъпната версия на тематичната книга е Centenary Edition. От нея, в продажба ще бъдат пуснати 500 копия, всяко едно от които на цена от 3000 английски лири. За по-платежоспобните е предвидено изпълнението Mulliner Edition, като от нея ще бъдат напечатани 100 копия с цена от 12 500 лири.

Изданието 100 Carat Edition на Bentley и издателската къща Opus ще имат възможност да имат единствено 7 индивида, всеки един от които ще би трябвало да заплати внушителната сума от 200 000 лири или малко над 446 000 лв..

От BENTLEY разясняват, че със своите повече от 800 страници и тежестта от 30 кг, юбилейната книга на марката е най-тежката в света, в която се разказва историята на автомобилна марка.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР