Само преди няколко дни принц Хари и Меган Маркъл приключиха

...
Само преди няколко дни принц Хари и Меган Маркъл приключиха
Коментари Харесай

След Мегзит: Принц Хари тъгува по семейството - slava.bg

Само преди няколко дни принц Хари и Меган Маркъл завършиха с кралските си отговорности и се сбогуваха със своите трофеи. Те се отхвърлиха от привилегиите на двореца и взеха решение да заживеят в Америка, където да отгледат сина си Арчи. Процесът на излизане от кралското семейство продължи няколко месеца, а двойката прекара този интервал в Канада. Сега обаче Меган и Хари живеят в Лос Анджелис и към този момент даже са намерили защита.

Във Англия фамилията на Хари се бори с ковид, откакто принц Чарлз и двама от свитата на Елизабет II дадоха позитивни проби. Принц Уилям съобщи, че желае да се завърне към военните си отговорности и да пилотира въздушна кола за спешна помощ, с цел да помогне на Националната здравна работа. В неделя кралицата направи особено послание към нацията, в което изрази своята убеденост, че целият свят ще се оправи с пандемията.

Въпреки че ги дели един океан,, принц Хари поддържа непрестанна връзка с останалите членове на семейството. По време на прехода, наименуван от медиите Мегзит, се появиха информации за недоразумение сред двамата братя, само че тези изказвания бързо бяха отхвърлени.

Според източник, непосредствен до Хари, той тъгува по Англия и фамилията си. Внукът на Елизабет II обаче остава в Америка дружно с Меган и Арчи, където фамилията ще се концентрира върху себе си и ще продължи да поддържа работата на благотворителните си фондации и ще създава своя неправителствена организация.

След като се отхвърлиха от кралския живот, Хари и Меган няма да употребяват купите „ Негово и Нейно Величество “, както и „ Херцози на Съсекс “, което се отстранява от техните обществени профили, уеб страницата им, както и от всички организации под техен патронаж. Двамата споделиха последното си известие в Инстаграм на 30 март.

В него те благодариха на всички за поддръжката и увериха почитателите си, че тяхната работа продължава даже и без да е забележима за останалите. „ Това, което е най-важно в този миг, е животът и здравето на цялото човечество, както и да намерим решение на всеки проблем, подбуден от тази пандемия “, пишат Меган и Хари.

В момента двамата са в Америка дружно с Арчи, спазвайки рекомендациите за обществена изолираност.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР