Само преди няколко дни прекрасната актриса Саня Борисова разкри на

...
Само преди няколко дни прекрасната актриса Саня Борисова разкри на
Коментари Харесай

Саня Борисова се радва на слънцето в Дубай

Само преди няколко дни прелестната актриса Саня Борисова разкри на почитателите си в Инстаграм, че е била инфектирана с новия ковид, само че е съумяла да го пребори. Признанието ѝ изненада нейните почитатели, тъй като хубавицата до последно пазеше в загадка болестта си, до мига, когато се възвърне изцяло. Тогава тя разгласи, че чества своя негативен тест, само че същинското празненство се организира скоро по-късно, освен това в екзотичния и отдалечен Дубай, написа dir.bg.

Вчера звездата от " Живи митове " качи в обществената мрежа няколко фотоси от Обединените арабски емирства, където гостува на не по-малко привлекателната си сестра Ирена, която живее в града, намиращ се в Близкия Изток, от съвсем 16 години.

" Привет от Дубай! След дългия престой у дома, несъмнено имах потребност от витамин D ", гласи посланието към фрагментите, на които някогашната брачна половинка на режисьора Ники Илиев театралничи на една от комерсиалните улици на града, облечена в кремава дълга рокля с 3/4 ръкави, която е прибрана в талията с стеснен колан, направен от същия плат като тоалета ѝ.

Много от феновете ѝ се включиха към мненията, с цел да ѝ пожелаят прелестно изкарване в дестинацията, която, с помощта на горещия си екваториален климат, дава на жителите си топла зима. В момента, да вземем за пример, температурата там е 26 °C.

" Прекрасна! Обичам те ", написа сестра ѝ Рене, както я назовават нейните близки, към поста на Саня, споделила ѝ снимка от изтънчен ресторант.

24-часовите истории, които Рене качи в платформата, демонстрират, че на 26 ноември двете са отпразнували Деня на благодарността, който в Съединени американски щати се празнува през последния четвъртък на месец ноември. И въпреки дамите да се намират надалеч от Америка, те взеха решение да отбележат празника уместно дружно със свои другари.

Те изцяло съблюдаваха традицията, приготвяйки най-различни ястия, изглеждащи повече от апетитно на фотографиите, както и несъмнено, печена пуйка, която е неименна част от всяка една маса в Щатите, към която фамилиите се събират за съответния мотив.

Но също така Саня и Рене взеха решение да декорират трапезата, която бе ситуирана под намерено небе в двора на къща, с разноцветни тикви и есенни листа, подредени в линия, минаваща през центъра ѝ, сред чиниите на гостите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР