Само преди няколко дни най-големият оперен театър в света Метрополитън

...
Само преди няколко дни най-големият оперен театър в света Метрополитън
Коментари Харесай

Вече можем да гледаме най-добрите оперни спектакли в света онлайн

Само преди няколко дни най-големият оперен спектакъл в света Метрополитън също затвори порти и приключи всички представления до 31 март. Това е един от последните в света огромни оперни театри, които стопираха своите спектакли онлайн. Отпаднаха редица дългочаквани представления като " Пепеляшка " от Джоакино Росини с присъединяване на мексиканската звезда Хавиер Макарена, който в действителност бе и първият потърпевш театър от поредицата, попаднали във времето на възбраната.

Хубавото е, че операта въпреки всичко връща парите на хората или по банковите им сметки, или на касите в постройката. Но още по-хубавото е, че в устрема си да продължи да дава просвета и във времена, в които не е целесъобразно да се вършат всеобщи мероприятия, Метрополитън ще прави Nightly Met Opera Streams на формалния си уеб страница пред консуматори от целия свят.
Всеки стрийм се дава гратис и стартира в 19:30 ч. нюйоркско време, което е тъкмо 12:30 ч. при нас. Ако не сте пред мониторите в 12:30 обаче, видеата са налични и в идващите 20 часа. " Бихме желали да предоставим на всички почитатели на операта разтуха, че представленията ще бъдат налични за тях в този сложен миг ", успокоява генералният управител Питър Гелб и споделя, че всяка вечер за нас ще бъде налична друга режисура от сбирката на оперния спектакъл през последните 14 години.

А ето и графика:

• Понеделник, 16 март - " Кармен ", Жорж Бизе
• Вторник, 17 март - " Бохеми ", Джакомо Пучини
• Сряда, 18 март - " Трубадур ", Джузепе Верди
• Четвъртък, 19 март - " Тривиата ", Джузепе Верди
• Петък, 20 март - " Дъщерята на полка ", Гаетано Доницети
• Събота, 21 март - " Лучия де Ламермур ", Гаетано Доницети
• Неделя, 22 март - " Евгений Онегин ", Пьотър Илич Чайковски

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР