Само преди няколко часа Селена Гомес пусна нова песен, озаглавена

Само преди няколко часа Селена Гомес пусна нова песен, озаглавена ...

Емоционалното сбогуване на Селена Гомес с Джъстин Бийбър.


Само преди няколко часа Селена Гомес пусна нова песен, озаглавена "Lose You To Love Me". Новото емоционално парче на певицата е придружено с много впечатляващо черно-бяло видео.
Селена Гомес, Джъстин Бийбър и как певицата коментира сватбата на бившия си
Реакцията на Селена Гомес след сватбата на Джъстин и Хейли Бийбър

Съжалява ли

Клипът обаче не е заснет в студио и с помощта на режисьори и сценаристи, а изцяло и само с телефона на Селена. В текста под видеото Селена Гомес изказва благодарностите си към всички фенове за подкрепата по време на толкова трудния за нея период, когато откри, че страда от автоимунното заболяване лупус и малко след това се наложи да ѝ бъде трансплантиран бъбрек.
Снимка 446242

Това, което направи най-голямо впечатление на феновете на Селена Гомес обаче се оказа една определена част от песента, в която певицата се обръща с думите: "Ти ме замени само след два месеца".
Селена Гомес, публикациите в Instagram и какво да очакваме от певицата
Изненадата, която ни готви Селена Гомес

Чакано завръщане

Както може да се предположи, всички решиха, че въпросният откъс е насочен не към кого да е, а към Джъстин Бийбър. Особено като се има предвид, че след като отношенията между Селена и Джъстин приключиха през март, през юли месец той вече беше сгоден за настоящата си съпруга Хейли Болдуин. 

Източник: lifestyle.bg