Само преди няколко часа IDC съобщи за изключително слабите продажби

...
Само преди няколко часа IDC съобщи за изключително слабите продажби
Коментари Харесай

Essential тийзна нов смартфон

Само преди няколко часа IDC заяви за извънредно слабите продажби на смарт телефона Essential Phone, а не щеш ли в този момент компанията Essential, учредена от един от основателите на операционната система Android Анди Рубин, се приготвя за втората в своята история презентация.
Представителите на новия бранд намекнаха за това събитие в своя микроблог, публикувайки сбит тийзър със слоган “ Идва нова вълна ” и дата 15 февруари 2018 година. Всъщност това е на следващия ден и вероятно ще успеем да забележим новото мобилно устройство на Рубин.



В оповестеното изображение може да се разпознае задния панел на смарт телефон със скенер за пръстови отпечатъци, заобиколен от железен кант със златист отенък на цвета. Приблизително по същия метод наподобява и гърба на Essential Phone – първото потомство от тези смарт телефони, което навежда на мисълта, че това може да е актуализирана версия на Essential Phone.

Едва ли Essential още в този момент е подготвена да показа съществено нов модел. Qualcomm едвам в този момент стартира производството на своите нови флагмански чипове, а и времето сред предходната и новата версия е прекомерно малко.

Някои специалисти допускат, че Рубин ще предложи други гами от цветове на своя смарт телефон, тъй като думата wave се асоциира с океан и е допустимо представянето на цветове от рода на Ocean Depths или Ocean Blue. А някои експерти към момента се надяват, че Анди Рубин си е взел поука от предходния смарт телефон и ще избегне позволените неточности при представянето и продажбите на своя новото устрийство.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР