Само преди месец Радина привлече вниманието върху себе си с

...
Само преди месец Радина привлече вниманието върху себе си с
Коментари Харесай

Радина остана без гърди и дупе!

Само преди месец Радина притегли вниманието върху себе си с клипче в YouTube, в което изяснява повода за нейното намаляване и най-важното дали ще се вземе в ръце!

Половинката на Деян Донков постоянно споделя със своите почитатели и фенове елементи от живота си и не се тормози да се демонстрира без грим, в най-естествен тип, заобиколена от двамата си мъже.

Видео дневниците са се трансформирали в част от живота й и актрисата се чуди по какъв метод да разчупи стереотипните клипчета. За страдание клиповете й в мрежата не й донесоха мечтаното утвърждение, а за следващ път тя бе грубо подложена на критика за визията си. Феновете й изразика откровено терзание по отношение на здравето и килограмите й.



Последното видео, което носи заглавието "Спортен ден " демонстрира една много слаба Радина , която се раздвижва и показва по какъв начин се разтяга преди следващата режисура. Младата майка наподобява изморена и без сила.



В края на видеото даже Деян взима присъединяване като нейн тренъор по бокс, което в допълнение я изтощава. Похвално е, че тя въпреки всичко съумява да бъде положителна и да се усмихва, заобиколена от Деян и Христо.

Цялото семейство обича да прекарва свободното си време дружно, както се вижда и от най-новото й видео, в което тримата обикалят из центъра на София и ни демонстрират обичаните си места.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР