Само преди месец, Motorola представи последния си продукт, разполагащ с

...
Само преди месец, Motorola представи последния си продукт, разполагащ с
Коментари Харесай

Motorola one vision: най-добрата ни камера досега, благодарение на иновативната технология Quad Pixel

Само преди месец, Motorola показа последния си артикул, разполагащ с най-хубавата moto камера досега - motorola one vision . Телефонът, който направи нощните фотоси налични за потребителите. Телефонът, който уголемява опциите ви, тъй че да получите впечатляващи фрагменти когато и да е на денонощието.
90-годишната ни история потвърждава, че Motorola постоянно е била с едни гърди напред в нововъведенията и в устрема си да дава отговор първа на упованията и желанията на своите консуматори. От това да направи допустима връзката от Луната до Земята през лансирането на иконичния телефон с капаче, който всички обичаме и познаваме, до през днешния ден, когато пионерският дух на компанията продължава да въодушевява.
Технологията Quad Pixel
motorola one vision пристина на пазара с най-новата технология - Quad Pixel - термин, създаден от отдела за изследвания и разработки на компанията. Целта е била да се размени сложния и неясен термин “pixel binning ”. Екипът реализира широкообхватно изследване, което потвърждава нуждата от опростена терминология, която на потребителски език ще изясни на хората изгодата от новата технология.
Технологията Quad Pixel комбинира четири пиксела в един огромен, 1.6µm пиксел, което способства за основаването на впечатляващи фотоси, изключително при ниска осветеност. В композиция с оптичната стабилизация (OIS), фотосите няма да бъдат неразбираеми или размазани даже и през нощта.
48 МР датчик е от основна значимост, защото е с цели 28% по-голям от датчиците на редица флагмани, предлагани на пазара към днешна дата. Благодарение на Quad Pixel технологията този 48 МР датчик има четири пъти по-висока светлочувствителност Резултатът е повече от изумителен - необикновено ясни 12 МР фотоси и доста усъвършенствано показване при ниска осветеност.
Селфита, подготвени за Instagram
В допълнение, можете да бъдете изцяло спокойни, че на портретите ви ще изглеждате повече от добре и то при всякаква светлина, с помощта на 25 МР предна камера, боравеща още веднъж с Quad Pixel технологията. Имате опция да изберете размера на пиксела, съгласно изискванията, а камерата подсигурява ясни фотоси с чудесно качество всякога.
Усъвършенствани функционалности с изкуствен интелект
Не е належащо да похарчите цяло положение, с цел да вършиме фотоси като “произведение на изкуството ” с мобилното си устройство. Камерата на motorola one vision разполага с усъвършенствани от изкуствен интелект функционалности, обезпечени от самообучаващите се благоприятни условия на 8-ядрения процесор.
- Night vision режим - ясни и ярки фотоси с чудесно качество и цветове
- Auto Smile фотография - в никакъв случай няма да изпуснете съвършения миг за групова фотография.
- Умна комбинация - тъй като кой може да помни “правилото на третините ” за всяка фотография?
- Портретен режим - можете да създавате висококачествени фотоси при всевъзможни условия на осветеност
motorola one vision е разполагаем на нашия пазар във Technopolis и LES на целесъобразна цена от 599 лева на свободна продажба и извънредно във Виваком с абонаментен проект от 349.98 лева или 17.98 лева на месец.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР