Само преди два дни се състояла голяма музикантска сватба в

...
Само преди два дни се състояла голяма музикантска сватба в
Коментари Харесай

Бони хвана за гушата свои колеги, причината е смайваща

Само преди два дни се състояла огромна музикантска женитба в София. Под венчило минал изветсният барабанист Сашо Биков - племеник на огромната певица Юлия Бикова. И напълно естетсвено измежду гостите имало извънредно доста музиканти.

Най-активна на дансинга, както постоянно, била фолкпевицата Бони. Тя не спряла да пръска положително въодушевление с танци и песни. Събрала погледите на всички и с тоалета си, който подчертавал идеално всяка част от съвършената й фигура. В разгара на вечерта обаче Бони по този начин се унесла, че шокирала всички с постъпката си.

С колежките си Сиси и Юлия Бикова

Тя качи видео, на което се вижда по какъв начин се раздава на дансинга. До нея се вихрят и двама от членовете на огромните оркестри " Кристали " и " Рико бенд ". С типичното си възприятие за комизъм постоянно усмихнатата Бони ги хваща за ланците на вратовете им и стартира да ги дърпа.

Неслучайно Бони е една от любимките на публиката и е желан реализатор за всевъзможни персонални мотиви. Освен с невероятния си глас, тя способства извънредно доста за настроението на хората с смешки и закачки и съумява да разсмее и най-начумерените и отрицателни хора.

Отново с Юлия Бикова

А на въпросната женитба участвали цяла войска от положителни музиканти. Над 30 оркестъра и още много чалга звезди се изсипали на сватбата на годината. Микрофонът се подавал от ръка на ръка. Тони Стораро също почел събитието и не пропуснал опция да попее за младоженците. show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР