Само преди два дни се състояла голяма музикантска сватба в

Само преди два дни се състояла голяма музикантска сватба в ...

Бони хвана за гушата свои колеги, причината е смайваща.Само преди два дни се състояла голяма музикантска сватба в София. Под венчило минал изветсният барабанист Сашо Биков - племеник на голямата певица Юлия Бикова. И съвсем естетсвено сред гостите имало изключително много музиканти.

Най-активна на дансинга, както винаги, била фолкпевицата Бони. Тя не спряла да пръска добро настроение с танци и песни. Събрала погледите на всички и с тоалета си, който подчертавал идеално всяка част от перфектната й фигура. В разгара на вечерта обаче Бони така се унесла, че шокирала всички с постъпката си.

С колежките си Сиси и Юлия Бикова

Тя качи видео, на което се вижда как се раздава на дансинга. До нея се вихрят и двама от членовете на големите оркестри "Кристали" и "Рико бенд". С типичното си чувство за хумор вечно усмихнатата Бони ги хваща за ланците на вратовете им и започва да ги дърпа.

Неслучайно Бони е една от любимките на публиката и е предпочитан изпълнител за всякакви лични поводи. Освен с невероятния си глас, тя допринася изключително много за настроението на хората с шеги и закачки и успява да разсмее и най-начумерените и негативни хора.

Отново с Юлия Бикова

А на въпросната сватба присъствали цяла армия от добри музиканти. Над 30 оркестъра и още доста чалга звезди се изсипали на сватбата на годината. Микрофонът се подавал от ръка на ръка. Тони Стораро също уважил събитието и не пропуснал възможност да попее за младоженците. show.blitz.bg

Източник: marica.bg