Само преди два дни Джино Бианкалана за втори път грабна

...
Само преди два дни Джино Бианкалана за втори път грабна
Коментари Харесай

Джино с грим и гел в косата!

Само преди два дни Джино Бианкалана за повторно сграбчи от Биг Брадър купата "Любима звезда на България " след оспорвана борба и извоювана тежка компроматна война на няколко фронта в Къщата и отвън нея.

Победителят изживя висшото оскърбление - съвсем никой от Съквартирантите му да не го поздрави за успеха, а в отговор - той не пожела да се появи на празненството по случай края на шоуто.

Името му продължава да провокира полемики в интернет бе ли заслужен той да завоюва или не.

Прословутата му суетност, зализаният перчем и нежеланието да отвори книга донесоха на риалити героя куп насмешки и одумвания, както във ВИП имението, по този начин и в обществените мрежи.



Lifeonline.bg демонстрираха любопитни фрагменти от не чак толкоз близкото минало на Бианкалана, на които колкото да успяхме да го познаем.

На фотосите виждаме Джино с тонове грим и гел в косата. Какъв е мотивът за излагацията не можем да кажем, само че е реалност, че виждаме Джино гримиран на разнообразни местоположения, което навежда на мисълта, че не е прибягвал до макиажа единствено един път.



Междувременно, и острото перо от ВИП сезона - Ваня Щерева също не пощади риалити звездата - победител в Биг Брадър: Most Wanted.

В типично саркастичния си жанр, писателката внимателно захапа Бианкалана на тематика книги, намеквайки, че надали биха намерили доста тематики на диалог.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР