Само преди дни стана ясно, че водещите Димитър Рачков и

...
Само преди дни стана ясно, че водещите Димитър Рачков и
Коментари Харесай

Рачков нанесе жесток удар на бившата си половинка!

Само преди дни стана ясно, че водещите Димитър Рачков и Мария Игнатова са се разделили още веднъж. " Любовта им е на приливи и отливи. Ту се карат, ту се събират. Сега отново са се сджафкали и живеят разграничени. Този път връщане обратно няма “, разясниха осведомени с любовните връзки на комика и тв водещата.

Че с връзката им е свършено, удостоверява фактът, че от началото на тази година Митко и Мария нямат нито една обществена поява дружно. Доказателство е и фриволното държание на Рачков в " Като две капки вода “. Именно от сцената на шоуто за фалшификати комикът разгласи нещо, което съществено ще удари по джоба на някогашната му възлюбена.

Вече няколко години Мария Игнатова и Алекс Раева са водещи на предаването по Нова телевизия " Х фактор “. Днес обаче Раков сподели следното: " Като виждам тия от " Х фактор “ отново са почнали да се събират. Май наесен отново ще почват. Да, но водещите ще са други “.

Това бе доказано и от другия водещ на " Капките “ Васил Василев – Зуека. " Да, това ще сме ние. Маги, ние сме универсални “, споделиха в един глас Рачков и Зуека. Дали това бе следващата смешка или фактически комикът ще вземе хляба на Игнатова ще разберем щом " Х фактор “ се завърне на екран, написа Блиц.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР