Само преди дни стана ясно, че шофьорка на такси в

...
Само преди дни стана ясно, че шофьорка на такси в
Коментари Харесай

Болната майка с бебе разказа с какъв трик е била ограбена от таксиджийка в София ВИДЕО

Само преди дни стана ясно, че шофьорка на такси в София е направила нещо доста гнусно на болна майка с бебе. Жертвата й се оказа Благовеста Найденова.

Благовеста Найденова
За закононарушението са арестувани са две дами – таксиджийката и нейна другарка, която в действителност е изтеглила парите от дебитната карта на дамата.

Задържаната таксидийка
"Хванах таксито от улицата. Бях сама, потеглих с бебето си към спирката, само че видях жълтата кола и взеха решение да я хвана.

Видях, че водачът е жена и я попитах дали чака някой от блока, а тя сподели, че не е на работа и не чака никой, а нейна другарка.

Шофьорка на такси в София направи нещо доста гнусно на болна майка с бебе ВИДЕО

Попитах я проблем ли е да ме закара, че съм сама и с бебе и количка. Тя ми оказа помощ – качи количката в багажника, а аз гушнах детето и се качих на задната седалка. Там оставих чантата си, в която бяха всичките ми документи, пари и дебитни карти ", показа Благовеста в утринния блок на Нова телевизия.

"Мисля, че тя не видя дали съм болна. Тя не гледаше доста към мен, а даже повече гледаше бебето, на което доста се зарадва ", спомни си обраната жена.

"Закараме до Първа градска болница. Тя беше пуснала апарата, не ми даде касова записка, а единствено ми сподели, че й дължа 8,36 лв.. Тя изгледа портмонето ми, само че аз в него имах единствено към 10 лв..

Тя изчака да й платя. Дадох й десетте лв. и ми върна рестото. След това излезе от колата, с цел да извади количката от багажника, а аз излязох от таксито с детето ми, само че оставих чантата и играчката на бебето в колата.

Отидох да го сложа в количката и щом се обърнах видях по какъв начин тя затваря вратите и се качи в таксито и си потегли ", сподели с смут Благовеста.

Още една жена обрана от сътрудник на таксиджийката, оставила без пари болна майка

От банката й споделили, че парите от сметката й, чийто ПИН-кодове тя била написала на лист, който бил в портмонето й, били изтеглени на няколко пъти измежду нощ.

Потърпевшата изясни, че от таксиметровата компания не са й се обадили, с цел да я обезщетят.

Благовеста благодари на служителите на реда от Пето Районно, който бързо намерили и арестували наглата таксиджийка и приятелката й.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР