Само преди дни репортер на „Уикенд” засече Михаела в центъра

...
Само преди дни репортер на „Уикенд” засече Михаела в центъра
Коментари Харесай

Михаела Маринова върти любов със старото си гадже, но не къса и с новия

Само преди дни кореспондент на „ Уикенд” засече Михаела в центъра на София да се разхожда в забавна компания. Тя бе с някогашния си другар Иво Добрев, който до неотдавна работеше един до друг с нея във компанията на Саня Армутлиева. Момчето стана известно в „ Х Фактор” преди няколко години. Той и Михаела бяха участници в един и същи сезон и точно там се срещнаха и залюбиха. Иво обаче, който се изявява в комплект със своя брат Пламен, по този начин и не стигна известността на Мишето. Въпреки това тя бе луда по него и не криеше, че той е първата ѝ огромна обич. Преди две години двамата обмисляха да заживеят дружно, когато младата певица откри, че обичаният ѝ поставя рога с непознато момиче, което най-вероятно е било забивка за една нощ. Звездата не могла да елементарни на погрешния Иво и му била шута. Тогава се разчу, че двамата са подписали пред нотариус съглашение, съгласно което никой няма право да плюе по другия в медиите.

Само половин години по-късно се заприказва, че Михаела и Иво още веднъж са дружно. Какво е станала сред тях, не е ясно, само че се знае, че и вторият им опит за сериозна връзка е претърпял неуспех. Към днешна дата певицата се води обвързана с футболиста Александър Дюлгеров. Той е първият, с който тя се е съгласила да живее под един покрив. Малко откакто се пренесла в жилището му обаче, Александър получил предложение да играе във Велико Търново. Вече няколко месеца той и поп звездата поддържат връзка от разстояние и явно в техния случай важи поговорката, че очи, които не се виждат, се не помнят, защото Мишето още веднъж е затоплила връзките с някогашния си обичан Иво.

Любопитно е, че броени дни преди кореспондент на „ Уикенд” да ги засече на разположение на жълтите павета в София, Михаела и Александър са пуснали обща фотография в обществената мрежа, а певицата даже обществено се е обяснила в обич на футболиста с пост под фотоса. Това обаче не ѝ е попречило да се види с бившето гадже. Двамата с Иво поддържаха връзка по работа след раздялата си, защото бяха в една и съща компания и имаха общи планове. Срещата, на която стана очевидец индивидът на „ Уикенд”, обаче не беше по работа. Двамата бяха сами и явно се усещаха извънредно добре и доста спокойни, до момента в който се разхождаха.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР