Само преди дни приключи тенис турнирът „Уимбълдън“ във Великобритания. На

...
Само преди дни приключи тенис турнирът „Уимбълдън“ във Великобритания. На
Коментари Харесай

Принц Джордж получил урок по тенис от Роджър Федерер

Само преди дни завърши тенис шампионатът „ Уимбълдън “ във Англия. На финала се срещнаха Новак Джокович и Роджър Федерер, които предложиха на публиката едно необикновено шоу, траяло повече от 4 часа.

Победител от гладиаторската борба излезе Джокович и получи купата си персонално от херцогинята на Кеймбридж – Кейт Мидълтън. Тя беше на трибуните дружно със брачна половинка си принц Уилям и двамата следиха с голям интерес протичащото се на корта. Самата Кейт е патрон на шампионата и участва на няколко дуела.

Явно освен херцозите на Кеймбридж са почитатели на играта. Наскоро беше разкрито, че най-големият им наследник – принц Джордж, също демонстрира интерес към спорта. Кейт показа, че той е имал персонална среща с Роджър Федерер, на която швейцарецът е блъснал няколко топки с него.

Съпругата на принц Уилям добави, че Джордж е почитател на Федерер и се пробва да тръгне по неговите стъпки. Самият Роджър призна, че такава среща е имало и Джордж се е справил доста добре. Урокът се е провел в бащината къща на Кейт Мидълтън в Бъкълбъри.

„ На тази възраст всичко се свежда до това да удариш топката, както е при моите момчета “, споделя Федерер. Той добави, че Джордж се е справил сносно и е изглеждал доста сладко на корта.

Швейцарецът беше поласкан да научи, че е обичаният тенисист на принца, само че счита, че това се е породило от обстоятелството, че е първият състезател, с който той се среща.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР