Само преди дни любимият пеещ готвач Лео Бианки се прибра

...
Само преди дни любимият пеещ готвач Лео Бианки се прибра
Коментари Харесай

Лео събра 5 поколения Бианки в Анкона

Само преди дни обичаният пеещ готвач Лео Бианки се прибра от обичайна си отмора в родния град Анкона, където тази година събра 5-те генерации на семейството си.

„ От няколко години пътуваме постоянно при започване на август. Аз заставам една седмица – повече не мога да си разреша, а Лучия остава още една след мен, дружно с децата “, описа пред „ Монитор “ изпълнителят на „ Целият свят “. Винаги вършат по този начин, че на 15 август да са си в София, с цел да отпразнуват годишнината от връзката си. И днешния празник няма да направи изключение, като двамата ще отбележат 14 години дружно с сантиментална вечеря, „ само че не в италиански ресторант “, прецизира готвачът.

Въпреки извънредно лимитираното си време в Анкона, Лео не пропуща да събере цялото семейство. „ Тази година се събрахме 5 генерации.

Наш хазаин беше чичо ми Валтер, който изигра ролята и на патриарх на семейството. Бяхме в неговата вила, а Николо и Матия играха с още десетина братовчедчета на тяхната възраст

разкрива Бианки. Традиционно всички носят домашно приготвена храна, която поставят на общата маса. „ Тази година майката на Лучия подготви лазаня, а ние по път купихме пица, тъй като децата доста обичат “, добавя притежателят на два от най-проспериращите италиански ресторанта в София. Общо наредили към 35 стола, като Лео прецизира, че това „ е единствено четвъртинка от цялата фамилия “.

Успял да провежда и още една дълго планувана среща – с приятелите си от преди 30 години. На маса седнал едвам с половината от тайфата – 22 души, като измежду тях били и най-близките му приятели, за които преди 3 години написа песента „ Приятел “.

За разлика от обичайните си визити, тази година Лео прекарал повече време с околните на Лучия.

Тя живее в самия град Анкона, покрай морето, а аз съм като че ли в Сарафово за Бургас смее се рапърът.

Бързо след почивката Лео влиза в темп, тъй като работата не чака. Освен концертите с Део и Играта, е почнала и подготовката за идващият сезон на Master Chef. Добрата вест е, че Бинаки остава в журито. „ Ще е малко по-различно, по-свободно.

На мен персонално ми дадоха малко повече независимост и това доста ме радва надига завесата на кулинарната конкуренция той.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР